1964

Journalist: Andersson kan stadig ende i Brøndby IF

Den danske transferjournalist Søren Sorgenfri skriver på sin Twitter-profil, at det endnu ikke er endeligt afgjort, om Sebastian Andersson ender i Brøndby IF eller ej.

Sebastian Andersson har de seneste par dage været i Brøndby for at lukke en aftale med de danske mestre anno 2020/2021. Men fredag kollapsede en mulig transfer, og han rejste derfor hjem til Tyskland.

Det forlød, at parterne ikke kunne blive enige om de personlige vilkår i en aftale, hvilket næppe heller har været en nem forhandling, da han tjener styrtende 15 millioner kroner årligt i FC Köln.

Andre spekulerede i, at han ikke ville kunne bestå et lægetjek på den københavnske Vestegn grundet sit skræntende knæ, men ifølge tysk lokalpresse endte han faktisk med at bestå klubbens medicinske tests.

Nu skriver den danske journalist Søren Sorgenfri, som ofte har fingeren på pulsen i store Superliga-transfers, at sagen om Sebastian Andersson ikke er afgjort endnu. Med andre ord kan den lange svensker stadig ende i Brøndby IF.

Læs også: Se målet her: Daniel Wass scorer vanvidskasse for Atletico Madrid

Til bold.dk nægtede Brøndbys cheftræner Niels Frederiksen fredag at tale om den mulige kollapsede handel:

– Jeg vil ikke udtale mig om nogle navne, og jeg udtaler mig generelt ikke ret meget om transfers, med mindre det handler om strategien. Så det er bare sådan, som det altid er. Der er ingen grund til, at der bliver spurgt mere ind til det, fordi du får ikke noget ud af det.

Læs også: Tidligere Superliga-profil flirter med Brøndby IF