1964

Journalist: Brøndby får småpenge for Peter Bjur

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør [P7892](Brøndby IF)

Transfergossip

Brøndby får ikke mange håndører ud af AGF, der fredag eftermiddag bekræftede, at de havde købt Peter Bjur fri af kontrakten på Vestegnen.

Både AGF og Brøndby kunne fredag eftermiddag melde ud, at de var blevet enige om en handel, der sender Peter Bjur fra den københavnske Vestegn til Smilets By.

22-årige Peter Bjur, der kan dække flere positioner, har skrevet en kontrakt med AGF frem til udgangen af 2026, og han forlader dermed Brøndby et halvt år før kontraktudløb.

Derfor har AGF også købt ham fri af kontrakten med Brøndby, men århusianernes sportschef Stig Inge Bjørnebye har ikke købt sig fattig hos Carsten V. Jensen.

Danmarks svar på Fabrizio Romano – Farzam Abolhosseini – skriver på sin Twitter-profil, at beløbet er i småtteriafdelingen, og at det først rigtig batter ved et eventuelt videresalg.

Det har i de seneste måneder stået klart, at Brøndby ikke ønskede at forlænge Peter Bjurs aftale, og derfor var det logisk, at parterne fandt en løsning allerede i dette transfervindue.

Peter Bjur lagde efter skiftet til AGF vægt på, at han havde brug for, at der skete noget nyt for at kickstarte karrieren igen.

– Jeg var kommet et sted i min karriere, hvor jeg havde brug for en luftforandring og for at teste mig af i et nyt sted, sagde han til AGF’s hjemmeside, mens han også kommenterede skiftet til Brøndbys kanaler.

– Jeg haft en fantastisk tid her i Brøndby IF, hvor der har været rigtig gode perioder, og perioder der har været svære, men sådan går det ofte op og ned i livet som professionel fodboldspiller. Det er selvfølgelig svært at skulle sige farvel til klubben, der altid har fyldt meget i mit liv, men tiden er den rigtige nu til at prøve mig selv af i andre rammer. Jeg vil gerne sende en stor tak til alle i klubben og til alle klubbens fans.