1964

Journalist: Brøndby jagter to store profiler

AC Horsens - Brøndby IF 0-2

Den danske journalist, Søren Sorgenfri, erfarer, at Brøndby kommer til at handle på en høj hylde til vinter, hvor man går efter spillere i samme kaliber som Nicolai Vallys, Daniel Wass og Ohi Omoijuanfo.

Brøndbys fodbolddirektør Carsten V. Jensen handlede på en hidtil uset hylde, da han i sommerens transfervindue kastede betydelige transfersummer efter Nicolai Vallys, Daniel Wass og Ohi Omoijuanfo.

Alle tre spillere blev samtidig placeret i toppen af løn-hierakiet, mens de to førstnævnte angiveligt gik ind i toppen af hierakiet med en månedsløn på 400.000 kroner.

Det er den hylde, som Brøndby også kommer til at handle på i fremtiden efter Global Football Holdings’ indtog i Brøndby.

Det var nemlig ikke for sjov, da Carsten V. Jensen i forbindelse med opkøbet udtalte, at man havde fået økonomisk større muskler og var klar til at handle topspillere på en høj hylde.

Den danske transferjournalist Søren Sorgenfri har skrevet et længere indlæg om Brøndbys transferaktiviteter i sin Transfer Talk hos NordicBet.

– Brøndby kommer ikke til at skifte hele truppen over en nat, men to profiler af samme kaliber som Ohi, Wass og Vallys ventes hentet ind ifølge mine oplysninger. Og så yderligere og et større gearskifte til sommer, skriver han og tilføjer om næste sommers mange kontraktudløb.

– Sommeren ’23 har Brøndby en del kontraktudløb, der tillader at gå nye veje og bruge lønkronerne anderledes. Så forvent et Brøndby-mandskab der slår hårdere til næste sæson. Hvilket igen hænger sammen med meldingen om indsprøjtningen på 30 millioner euro til investeringer i blandt andet truppen.

En af de spillere, som kan være på vej væk fra Brøndby, er Sigurd Rosted, som sættes i forbindelse med et skifte til norsk fodbold – Læs den historie her.

På rygtebørsen er Brøndby også blevet sat i forbindelse med en række spillere – blandt andet Randers-spilleren Lasse Berg Johnsen og Bournemouths Emiliano Marcondes.

Redaktionen anbefaler…
1. 
Lokalmedie: Viking FK vil hive Bell hjem fra Brøndby IF
2. Medie: Brøndby har Randers-profil på blokken
3. Medie: Brøndby IF kan slå transferrekord til januar
4. Afsløring: Tyske klubber sværmer om Mads Hermansen
5. Medie: Brøndby kæmper mod FCK, AGF og Ajax om svensk keeper