1964

Journalist: Brøndby ligger i forhandlinger med fransk klub om Slimane

Transfergossip

Anis Slimane har været rygtet væk fra Brøndby i de seneste uger, og nu skriver den tunesiske journalist Walid El Mechri, at Carsten V. Jensen forhandler med en unavngiven Ligue 1-klub om en transfer af midtbanespilleren.

Januars transfervindue går ind i sin afgørende fase, da der er under en uge til transfervinduet klapper i langt de fleste steder – og derfor sidder Anis Slimane på kanten af sin stol.

Den tunesiske landsholdsspiller har ikke lagt skjul på, at han gerne vil videre i karrieren, og derfor har han også afvist flere kontraktudspil fra Brøndby fodbolddirektør, Carsten V. Jensen.

Håbet for alle parter er nu, at Anis Slimane kan blive solgt for et større millionbeløb i januar, og der pågår konkrete forhandlinger om en transfer af den den danske/tunesiske dribler.

Det skriver den tunesiske journalist Walid El Mechri på sin Twitter.

Han erfarer, at Brøndby forhandler med en unavngiven klub fra den bedste franske række om en overgangssum for Anis Slimane, der er på kontrakt i Brøndby frem til sommeren 2024.

Anis Slimane blev i sidste uge kædet sammen med et skifte til den tyrkiske storklub, Galatasaray, så det lader til, at flere klubber rører på sig mod slutningen af transfervinduet.

Midtbanespilleren kom til Brøndby i 2019, da man hentede ham i AB, og han startede på Brøndbys U/19-hold, inden daværende cheftræner Niels Frederiksen hurtigt gjorde ham en del af Superliga-truppen.