1964

Journalist: Brøndby udskyder handler

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør [P7892](Brøndby IF), Jan Bech Andersen, bestyrelsesformand [P3164](Brøndby IF)

Transfergossip

Den danske transferjournalist Farzam Abolhosseini fortæller B.T.’s transferpodcast Transfervinduet, at der ikke umiddelbart er nye spillere på vej til Brøndby.

Luk handlerne tidligt. Det har været Brøndby-fansenes håb, så man modsat de seneste transfervinduer ikke skal vente til sidst med at få tilført spillere til den haltende trup.

Men der er nu gået en tredjedel af januars transfervindue, og den eneste ‘transfernyhed’ fra Brøndby er, at Christian Friedrichs lejeaftale med Fremad Amager er blevet forlænget.

Ellers har der været rygter om Mathias Hebo, Magnus Mattsson, Jens Stryger Larsen og Samuel Brolin, men der er ingen spillere, der er få meter fra at gå ind af svingdøren på Vestegnen.

Det siger Farzam Abolhosseini i B.T.’s podcast Transfervinduet, hvor han fortæller, at nye spillere tidligst kommer til i næste uge – formentlig først om ti dage.

Og det er der en plausibel forklaring på.

B.T.-journalisten fortæller, at Jesper Sørensen først er begyndt arbejdet nu, og at cheftræneren derfor først skal se spillerne an, inden Carsten V. Jensen sendes på indkøbstogt.

Brøndby-spillerne vendte mandag tilbage fra ferie, hvor der ventede nogle fysiske tests og en længere løbetur for at analysere den fysiske forfatning.

Først onsdag (i dag red.) påbegynder Jesper Sørensen sit fodboldfaglige arbejde, når truppen skal på kunstgræs for første gang siden den nye cheftræner-ansættelse.

Herefter skal Jesper Sørensen afholde en række individuelle samtaler med truppens spillere, hvorefter cheftræneren vil identificere de positioner, han kræver forstærkninger på.

Ifølge Farzam Abolhosseini er det derfor usandsynligt, at Brøndby bekræfter nye spillere i indeværende uge, og der bliver formentlig først handlet om ti dages tid.

Brøndbys bestyrelsesformand Jan Bech Andersen udtalte ellers i forbindelse med ansættelsen af Jesper Sørensen den 2. januar, at man håbede at kunne lave tidlige handler i januar.

– Vi skal forhåbentlig lidt hurtigere ud af startblokken end i de tidligere transfervinduer, så Jesper har noget tid til at arbejde med holdet. Vi skal sørge for, at Jesper får de bedste arbejdsbetingelser hurtigst muligt, lød det fra ham.

Selvom Brøndby ikke er tæt på at kunne offentliggøre nye navne, er Carsten V. Jensen ifølge B.T. ikke sendt på tidlig ferie, for han sonderer fortsat markedet, inden Jesper Sørensen beslutter sig for, hvor man forstærker sig.

Det lyder sig fortsat, at Brøndby vil forstærke sig med en ny forsvarsspiller, en ny midtbanespiller og en angriber, men de helt specifikke spiltyper og positioner er endnu ikke identificeret.

Januars transfervindue lukker den 31. januar.

Mest læste artikler seneste syv dage