1964

Journalist: Lyngby BK overvejer at hente Frederik Alves

Dette er en rygtehistorie

Lyngby BK er på jagt efter en ny midtstopper, efter Andreas Bjelland har brækket anklen. Brøndby-stopperen Frederik Alves er blandt navnene på klubbens ønskeliste.

Brøndby IF hentede Frederik Alves hjem til Danmark fra West Ham i januars transfervindue, da man betalte i omegnen af 7,5 millioner kroner for den lange midtstopper, som fik en kontrakt frem til sommeren 2026.

Den tidligere Silkeborg IF-spiller har dog ikke kunne leve op til forventningerne, og hans start i klubben har været ødelagt af skader og et niveau, som ikke er så højt, som Niels Frederiksen havde håbet på.

Derfor kan han nu være på vej videre. Men han står til at blive i Superligaen, hvis han fuldfører skiftet til Lyngby BK, som angiveligt er interesseret i at hente den 195 centimeter høje forsvarsspiller.

B.T.’s journalist Farzam Abolhosseini skriver på sin Twitter-profil, at Frederik Alves er på ønskelisten i Lyngby BK, efter man i weekenden måtte se Andreas Bjelland udgå med en alvorlig skade.

Den tidligere danske landsholdsstopper brækkede anklen, som ydermere røg af led, og derfor er han formentlig ude resten af sæsonen, hvilket betyder, at klubben er på jagt efter en afløser.

TRANSFER-DRAMA – LÆS DE MEST POPULÆRE HISTORIER PÅ DEADLINE DAY HER!
1. Mulig deadlineday-bombe på Vestegnen
2. Officielt: Ohi skifter til Brøndby IF
3. Vallys vil blive lønkonge i Brøndby IF
4. SE BILLEDET: Ohi i Brøndbys trøje med nummer 9
5. Dal Hende-transfer kan sende back til Brøndby IF