1964

Journalist: Tror Brøndby lander Omoijuanfo

AC Horsens - Brøndby IF 0-2

Brøndby IF er i dyb dialog med Røde Stjerne om en transfer af den 28-årige nordmand Ohi Omoijuanfo. Transferjournalist Søren Sorgenfri tror, at de blå/gule lander sidste sæsons topscorer i Eliteserien.

Brøndby IF har forhandlet med Røde Stjerne om en transfer af Ohi Omoijuanfo i den seneste uges tid, efter man lagde et indledende bud på omkring 7,5 millioner kroner for angriberen.

Buddet blev afvist, og Brøndby IF blev mødt med et prisskilt på omkring 12 millioner kroner, hvilket de har tygget på, mens de sideløbende har diskuteret de personlige forhold med angriberen.

Ekstra Bladet berettede om en hårdknude i forhandlingerne med spilleren, som angiveligt ikke var begejstret over den løncheck, som Brøndby IF ville tilbyde ham.

Dialogen er dog stadig i gang. Også med hans klub Røde Stjerne Beograd. Det afslører den danske journalist Søren Sorgenfri i sin Transfer Talk hos nordicbet.dk.

– Ifølge mine oplysninger er de blågule i dyb dialog med Røde Stjerne om Ohi Omoijuanfo. Han blev forleden meldt inde i varmen i Brøndby, dernæst blev handlen meldt afblæst på grund af uenighed om de personlige vilkår, men ifølge oplysninger så er den transfer nu på igen, skriver han, mens han tilføjer:

– Går den igennem? Tror det, men kan stadig gå galt.

Ohi Omoijuanfo, som i sidste sæson blev topscorer for Molde i Eliteserien, skiftede til Røde Stjerne i januars transfervindue på en fri transfer, men han er helt ude i kulden, og serberne er meget interesseret i at skippe ham afsted i de kommende dage.

Mest læste artikler i de seneste ti dage:
1. Brøndby-bud forventes accepteret: Forhandling om løn pågår netop nu
2. Brøndby IF og Viborg FF i dialog om transfer af Christian S.
3. Kort tid til deadline: Brøndby IF jagter TRE nye forstærkninger
4. Nu skal Brøndby vælge: Helenius og Omoijuanfo koster det samme
5. Pludselig stod Wass på træningsbanen: ‘Ville ikke sætte gang i nogle rygter’