1964

Kæmpe handel: Vallys til lægetjek i Brøndby IF

BREAKING NEWS

Brøndby IF henter Silkeborg IF’s Nicolai Vallys for et rekordbeløb på hele 22,5 millioner kroner, skriver den danske avis B.T. Offensivspilleren er netop nu på vej til lægetjek på Vestegnen.

Så bliver der spillet stort på den københavnske Vestegn, hvor fodbolddirektør Carsten V. Jensen har åbnet tegnedrengen for Silkeborg.

Ifølge B.T. har Brøndby IF tilbudt 22,5 millioner kroner for Nicolai Vallys, hvilket den jyske klub har valgt at acceptere, og dermed er banet vejen for et skifte.

Avisen skriver nemlig, at Nicolai Vallys lige nu er på vej fra Silkeborg til Brøndby IF for at gennemgå det obligatoriske lægetjek og forhandle de personlige vilkår på plads inden kontraktunderskrivelsen.

bold.dk kunne i går afsløre, at Brøndby IF ville sprænge lønrammerne for Nicolai Vallys, som kunne se frem til at få en årsløn mellem fem og seks millioner kroner PLUS både individuelle og kollektive bonusser. 

Det har fristet offensivspilleren, som midlertidigt opgiver drømmen om at skifte til udlandet, som ellers har været en stor prioritet for ham. Tidligere i transfervinduet lagde FC København også et bud på ham, men det bliver Brøndby IF, der løber med hans underskrift.

TRANSFER-DRAMA – LÆS DE MEST POPULÆRE HISTORIER PÅ DEADLINE DAY HER!
1. Mulig deadlineday-bombe på Vestegnen
2. Officielt: Ohi skifter til Brøndby IF
3. Vallys vil blive lønkonge i Brøndby IF
4. SE BILLEDET: Ohi i Brøndbys trøje med nummer 9
5. Dal Hende-transfer kan sende back til Brøndby IF