1964

Kæmpe skuffelse: Brøndby klædt af på hjemmebane

Brøndby IF - FC København 1-1

Brøndby var tandløse søndag eftermiddag, da de led et grimt nederlag på 0-3 til Viborg FF. Dermed forduftede de små chancer for medaljer formentlig også.

Brøndby åbnede Mesterskabsspillet søndag eftermiddag på hjemmebane mod Viborg FF, der inden kampen var en direkte konkurrent om de europæiske pladser.

Det var en kamp, som Jesper Sørensens tropper skulle have point i for at hænge på den midtjyske klub, som har overrasket med en øjeblikkelig tredjeplads.

Brøndby blev dog klædt af på eget græs, da et veloplagt Viborg-mandskab drog fra den københavnske Vestegn med en overbevisende sejr på 3-0.

Den 24-årige tuneser Elias Achouri sparkede kuglen i kassen fra 25 meter tidligt inde i kampen, mens ondt blev værre i løbet af anden halvleg.

Magnus Westergaard og Paulinho scorede hver en pind inden for kort tid i den sidste halvdel af anden halvleg, og så var skuffelsen fuldendt.

Ti minutter før tid begyndte Brøndbys fans at udvandre fra stadion på en sort eftermiddag under Jesper Sørensen.

Nederlaget betyder, at Brøndby nu har ti point op til Viborg på tredjepladsen, og dermed forduftede drømmen om medaljer også endegyldigt for de blå/gule.

Relaterede nyheder

Seneste nyt