1964

Alpha undskylder: ‘Stjal’ sæsonkortholderes faste pladser

sydsiden

Der var kaos på Brøndby Stadion søndag eftermiddag, hvor Alpha pludselig var at finde i tårn 31/32. Sæsonkortholdere kunne derfor ikke komme til deres faste pladser – nu undskylder Alpha.

Alpha smed en lille bombe søndag formiddag, da de kort før kickoff til derbybraget mod FC København meddelte, at de ville tage en pause som stemningsskabende på Sydsiden.

Læs mere om det her…

Det betød også, at de ikke ville tage plads i midten af Sydsiden, som de altid gør, men de blev ikke væk fra Brøndby Stadion.

De bevægede sig i stedet op i det ene tårn, hvor de placerede sig på sæsonkortholderes plads i tårn 31/32 til stor frustration for mange fans, der havde tænkt at skulle overvære kampen på deres vanlige pladser.

På de sociale medier kom frustrationen til udtryk ved at flere sæsonkortholdere delte deres mindre pæne oplevelser fra Brøndby Stadion den eftermiddag. Og nu sender Alpha en undskyldning til de sæsonkortholdere, som mistede deres faste plads til derbyet.

– Undskyld til sæsonkortholdere i tårn 31/32!, indleder Alpha et opslag på Facebook og skriver videre:

– Efter vores tidligere udmelding var planen at placere os i tårn 30 på Sydsiden Øvre som til dagens derby er unummereret. Da vi ankommer til stadion er afsnittet dog fyldt. Vi placerede os derfor i afsnittet ved siden af. Det viser sig senere at vi har fået forkert information og at dette afsnit ikke er unummereret, men har faste sæsonkortpladser.

Læs også: Efter slutfløjt: Alpha blev – og havde klart budskab

– Vi undskylder derfor til alle sæsonkortholdere i dette afsnit og vil tage fat i Brøndby IF for at tilbyde en øl på vores regning til den kommende hjemmekamp.

Brøndby IF spillede 1-1 i søndagens kamp mod FC København. 

Redaktionen anbefaler…
1. Kommentatorer i svime over Jesper Lindstrøm: ‘Out of this world!’
2. Maxsø uafklaret om fremtiden: Holder alle døre åbne
3. Brøndby tænder de røde lamper: Udsolgt mod FCK
4. Medie: Udenlandske klubber lurer på Schwartau
5. Niels Frederiksen: Sebulonsen ramt af lille down-periode