1964

‘Kasper’ Vallys om capo-stand in: Det skal han ikke høre noget dårligt om!

AC Horsens - Brøndby IF 0-2

Det var sgu fedt og stort. Sådan fortæller Kasper Vallys om sin hjemmebanedebut i Brøndby, hvor han fik en ‘Fenerbahce’. Hov, han hedder selvfølgelig Nicolai, men budskabet er det samme.

Nicolai Vallys skiftede på transfervinduets sidste dag fra Silkeborg til Brøndby i en kæmpehandel. 

 20 millioner kroner blev sendt fra den københavnske Vestegn til Søhøjlandet.

Offensivspillerens skifte til Brøndby delte fan-miljøet i to, fordi Nicolai Vallys tidligere har erklæret sin kærlighed til FC København og stået på Sektion 12 som ung knægt.

Derfor ønskede fanfraktionen Alpha ikke at give Nicolai Vallys en ‘Fenerbahce’ i debutkampen mod AC Horsens. 

I den efterfølgende hjemmebanedebut mod Randers fik han dog Brøndby-kærligheden at føle.

Alphas to capoer afgav deres pladser til en anden Brøndby-fan, som kunne sætte gang i en ‘Fenerbahce’ til nyindkøbte Nicolai Vallys, og det betød meget for ham.

– Det var sgu fedt og stort. I løbet af opvarmningen får jeg en idé om, at det er min tur, siger Nicolai Vallys i et stort interview med Eurosport.

‘KAAAAASPER VALLYYYYS, KAAAAASPER VALLYYYYS’ blev der skrålet nogle gange fra den midlertidige capo, og så kunne NICOLAI Vallys gå ned og få sin fortjente hyldest.

– Og så hører jeg Kasper Vallys. Jeg hedder jo Kasper fra nu af, indskyder Nicolai Vallys hurtigt i interviewet og tilføjer:

– Ham der var stand in i capoen skal ikke høre noget dårligt om det. Det var kæmpestort, fordi det er en del af kulturen i Brøndby, og det gav en følelse af, at størstedelen så positivt på, at jeg var kommet til klubben, siger han.

Nicolai Vallys har fået en glimrende start i Brøndby, hvor den 26-årige dansker har været direkte involveret i fem mål i ni Superliga-kampe. 

Derudover har han også haft tredjesidste fod på et par scoringer – blandt andet i seneste pointdeling mod OB, hvor han lavede en lækker pasning til Simon Hedlund, der fandt Ohi Omoijuanfo foran mål. 

Redaktionen anbefaler…
1. 
Lokalmedie: Viking FK vil hive Bell hjem fra Brøndby IF
2. Medie: Brøndby har Randers-profil på blokken
3. Medie: Brøndby IF kan slå transferrekord til januar
4. Afsløring: Tyske klubber sværmer om Mads Hermansen
5. Medie: Brøndby kæmper mod FCK, AGF og Ajax om svensk keeper