1964

KEP om Vallys: 40-45 millioner kroner er mange penge

TV3 Sports fodboldekspert Kenneth Emil Petersen virker ikke begejstret over økonomien i Nicolai Vallys-handlen. Han mener, at både transfersummen og lønnen er i den høje ende.

Brøndby IF sprang banken på transfervinduets sidste dag, da de købte Silkeborg IF’s stjernespiller, Nicolai Vallys, for hele 22,5 millioner kroner, hvilket gjorde ham til den dyreste interne Superliga-handel nogensinde for begge klubber.

Samtidig blev offensivspilleren også forgyldt med en voldsom lønpakke, der sikrer ham et sted mellem 415.000-500.000 kroner hver måned. Dermed blev han også den ukronede lønkonge i Brøndby IF.

På en fire-årig kontrakt kan økonomien ende med at rende op i et voldsomt beløb for Brøndby IF, hvis man regner både løn og transfersum. Ifølge TV3 Sports fodboldekspert Kenneth Emil Petersen er der måske også betalt lidt for meget for Nicolai Vallys.

– Du kan tage hans løn oveni, og så ender det måske med en case på 40-45 millioner kroner. Det er mange penge, og min tese er, at det er bedre solgt, end det er købt, siger Kenneth Emil Petersen til TV3 Sport og forklarer:

– 22,5 millioner kroner er mange penge for en spiller, der har leveret på et højt niveau i Superligaen, men som ikke har fået helt samme start på denne sæson, som han fik i sidste. Jeg kan sagtens se Vallys gå ind – og også med bedre medspillere – løfte sit niveau, men jeg synes, det er mange penge, man bruger med løn og transfersum.

Nicolai Vallys, der fylder år i dag søndag, kan debutere for Brøndby IF i udekampen mod AC Horsens, hvor de blå/gule har hårdt brug for tre point.

BRØNDBY IF’S VILDE DEADLINE DAY – LÆS DE MEST POPULÆRE ARTIKLER FRA TRANSFERFESTEN HER!
1. SE BILLEDET: Vallys ankommet til Brøndby Stadion
2. Så vild er Vallys’ kontrakt i Brøndby IF
3. Brøndby IF og Durmisi var i dialog
4. Vallys: Nej, jeg har ikke stået på Sydsiden som barn
5. Mulig deadlineday-bombe på Vestegnen