1964

Knas i forhandlingerne: Kræver højere løn

Dette er en rygtehistorie

Brøndby IF vil gerne tilknytte den 28-årige angriber, Ohi Omoijuanfo, men der er knas i forhandlingerne, for han er tilsyneladende ikke begejstret for den løn, han er blevet stillet i udsigt.

Brøndby IF vil gerne slå kløerne i Røde Stjernes uønskede angriber, Ohi Omoijuanfo, og klubben bød derfor i sidste uge i omegnen af 7,5 millioner kroner for den norske målscorer.

Det blev dog midlertidigt afvist, men serberne vendte tilbage til Brøndby IF med en pris på omkring 12 millioner kroner, hvilket ikke skulle have afskrækket Carsten V. Jensen – i hvert fald er de blå/gule stadig med i kampen om hans underskrift.

De personlige forhandlinger går dog ikke strygende. Snarere tværtimod, for Ekstra Bladet erfarer, at der er grus i maskineriet, og det skyldes lønnen.

Brøndby IF er kendt for ikke at ville betale overpris – nærmest uanset hvor vigtigt spilleren har udsigt til at være, og det er dét, der komplicerer handlen i øjeblikket. Ohi Omoijuanfo kræver nemlig en højere løn, end den Brøndby IF er villig til at tilbyde.

Avisen skriver, at kilder tæt på forhandlingerne beretter om, at Røde Stjerne-angriberen simpelthen ikke finder de økonomiske forhold attraktive nok, og derfor hænger en handel i en tynd tråd i øjeblikket.

Ohi Omoijuanfo skiftede til Røde Stjerne i januar måned på en fri transfer, og den serbiske klub betalte ham angiveligt en pæn sign-on-fee og løn, hvilket betyder, at han formentlig skal sluge en lønnedgang for at skifte til Brøndby IF.

Læs også: CV kan få sine ønskespillere for under 20 millioner kroner

Læs også: Pludselig stod Wass på træningsbanen: ‘Ville ikke sætte gang i nogle rygter’

Læs også: Slukøret Niels Frederiksen: Det er en lortefølelse