1964

Kontant Niels Frederiksen: Andre er bedre end Heggheim

Niels Frederiksen, cheftræner [P7881](Brøndby IF), Jes Thorup, cheftræner [P633] (FC København)

Brøndby IF’s cheftræner Niels Frederiksen fortæller, at han ser bort fra Henrik Heggheim, fordi den norske stopper i øjeblikket er dårligere end sine konkurrenter.

Henrik Heggheim lignede et scoop få måneder efter, at Carsten V. Jensen havde betalt i omegnen af 10 millioner kroner for den unge nordmand i Eliteserie-klubben, Viking.

Brøndby IF’s cheftræner Niels Frederiksen har dog pludselig droppet den 21-årige nordmand, som ikke har fået minutter siden Conference League-exitet til Basel.

Det betyder samlet otte kampe uden spilletid – og i de seneste fem kampe har han slet ikke været i truppen.

Ifølge Niels Frederiksen ligger der ikke noget disciplinært eller privat til grund for, at nordmanden ikke spiller. Nej, det er udelukkende kvaliteten, der vurderes på.

– Det skyldes, at jeg synes, jeg har nogle andre, der er bedre. Den er ikke længere end det. Det vil jeg ikke stå og gå i dybden med, men der er konkurrence om pladserne, siger Niels Frederiksen ifølge Tipsbladet.

Niels Frederiksen har i de seneste måneder ændret formation, så han kun spiller med to midtstoppere, hvilket betyder, at der er en plads mindre at spille om.

Brøndby-cheftræneren er dog ikke bekymret for, at Henrik Heggheim ikke kan begå sig i et forsvar med kun to stoppere.

– Henrik spillede i en firebackkæde, inden han kom hertil. Det kan han sagtens. Jeg synes bare, det er på kvaliteterne lige nu. I en periode har de andre været lidt bedre, siger han videre.

Niels Frederiksen fortæller videre i interviewet, at Henrik Heggheim har taget en del ekstratræning på det seneste for at arbejde sig tættere på en plads på holdet.

Henrik Heggheim er ikke den eneste, der slider med spilletiden i øjeblikket. Landsmanden Sebastian Sebulonsen er også blevet vraget af Brøndby-cheftræneren, og du kan læse mere om hans situation her.

Redaktionen anbefaler…
1. Uberørt Niels Frederiksen: Skal nok komme videre, hvis jeg en dag bliver fyret
2. Iskold Jan Bech på Instagram: Get a life!
3. Wass om krammer til Retov: Vigtigt for ham og holdet
4. CV har tillid til Niels: ‘Ellers havde han ikke været her i dag’
5. CV erkender: Dybt alvorlig situation