1964

Kontraktudløb: Fem mand tæt på exit – Forhandlinger om ny kontrakt til Hedlund

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør [P7892](Brøndby IF), Jan Bech Andersen, bestyrelsesformand [P3164](Brøndby IF)

Transfergossip

En håndfuld ud af de ni Brøndby-spillere, der har kontraktudløb efter indeværende sæson, synes færdig i klubben, mens der forhandles med Simon Hedlund om en ny aftale.

De kommende transfervinduer kommer til at tegne fremtidens Brøndby, og det ventes, at Carsten V. Jensen kommer til at svinge øksen over flere spillere.

Fodbolddirektøren bliver hjulpet på vej af intet mindre end ni kontraktudløb efter sæsonen, og fem ud af de ni spillere synes allerede færdige i Brøndby.

Flere medier beretter, at både Sigurd Rosted og Andreas Maxsø er på vej til Major Soccer League, hvor de i de kommende dage ventes at skrive kontrakt med henholdsvis Toronto FC og Colorado Rapids.

En anden forsvarsspiller ligner også en færdig mand i Brøndby, for bold.dk rapporterede i weekenden, at Jens Martin Gammelby er blevet bedt om at finde sig en ny klub – læs mere her.

Ekstra Bladet har tidligere skrevet, at Peter Bjur heller ikke får forlænget sin aftale, mens heller intet tyder på, at lejesvenden Andreas Pyndt får tilbudt en kontraktforlængelse af Carsten V. Jensen.

Der er stadig spørgsmålstegn ved keeperne Thomas Mikkelsen og Lucas Ziegler, mens Kevin Mensah kun lige er vendt tilbage fra sin alvorlige knæskade og derfor får foråret til at bevise sig.

Til gengæld håber Brøndby at kunne få Simon Hedlunds signatur på en ny aftale, for bold.dk beretter, at Carsten V. Jensen forhandler med svenskerens lejr om en ny kontrakt frem til sommeren 2025.

Den svenske angriber har været i Brøndby siden begyndelsen af 2019, da man hentede ham i Union Berlin, og han har siden udviklet sig til at være en nøglespiller for Brøndby.

Simon Hedlund udtalte dog i november, at han ikke var blevet tilbudt en ny kontrakt endnu, hvilket fik svenske Elfsborg til at melde sig på banen, men nu lader det til, at svenskeren får mulighed for at fortsætte i Brøndby.