1964

Avis: Brøndby IF betaler ti millioner kroner for Andersson

Brøndby IF slipper omkring ti millioner kroner for Sebastian Andersson, som angiveligt bliver klubbens nye stjerneangriber.

Brøndby IF har ledt med lys og lygte efter en ny angriber, og klubben er meget tæt på at kunne præsentere en rutinerede mand som den nye spidsangriber.

TV3 Sport breakede onsdag formiddag, at Brøndby IF henter den 31-årige svenske angriber Sebastian Andersson, som i øjeblikket er på kontrakt i FC Köln.

Læs også: Sagde nej til Pavlovic: Nu henter de ham alligevel

Ekstra Bladet skriver, at Brøndby IF slipper ti millioner kroner for angriberen. Det betyder samtidig, at FC Köln må tage et væsentligt tab på Sebastian Andersson.

Han kostede således svimlende 50 millioner kroner, da Bundesliga-klubben købte ham hos de tyske konkurrenter fra Union Berlin for to år siden.

Læs også: Dansk avis: Brøndby IF kan miste stor profil – Bud på vej

Sebastian Andersson stod foran kontraktudløb i FC Köln næste sommer, og derfor ønskede de at komme af med ham, mens det stadig var muligt at reducere tabet en smule.

Brøndby IF har endnu ikke officielt bekræftet aftalen med den svenske angriber. Ifølge de danske medier er det kun et lægetjek, der skiller parterne.

Læs også: Transferkup i Superligaen: ‘Brøndby har virkelig sovet i timen’

 Læs også: Derfor trækker Wass-transfer ud