1964

Kroatisk medie: Dinamo Zagreb vil ikke stå i vejen for Lauritsens skifte til Brøndby

lauriten

Transfergossip

Brøndby er angiveligt tæt på at hente Rasmus Lauritsen i Dinamo Zagreb, og klubbens cheftræner Ante Čačić har intet imod at lade Rasmus Lauritsen gå.

Brøndby er tæt på en stor forstærkning til bagkæden, da Ekstra Bladet sent lørdag aften kunne afsløre, at Rasmus Lauritsen er på vej til klubben.

Den danske midtstopper har ellers i perioder spillet en stor rolle for Dinamo Zagreb, siden han i 2020 forlod svenske Norrköping for at prøve lykken i den kroatiske klub.

Siden midten af sidste år har han dog måtte tage til takke med en marginalrolle, og Dinamo Zagrebs cheftræner Ante Čačić kigger slet ikke danskerens vej.

Derfor er det logisk, at parterne skilles. Og det er Dinamo Zagrebs cheftræner Ante Čačić helt afklaret med, skriver det kroatiske medie, Germanijak.

Ifølge mediets oplysninger vil den 69-årige cheftræner ikke stå i vejen for Rasmus Lauritsens ønske om at skifte. Faktisk vil det være i alles interesse, at et skifte sker.

Mediet erfarer, at Brøndby i de seneste dage har hævet buddet markant, efter det første bud på 11 millioner kroner blev afvist for ganske nyligt.

Det kroatiske medie tilføjer yderligere, at det ses som ganske sikkert, at Rasmus Lauritsen skifter Dinamo Zagreb ud med Brøndby i de kommende dage.

Rasmus Lauritsen var heller ikke med i Dinamo Zagrebs trup til lørdagens kamp mod Lokomotiv Zagreb.

Den danske stopper har en fortid i dansk fodbold, hvor han har spillet for FC Midtjylland, Skive IK og Vejle B.