1964

Kvistgaarden frygter ikke ny konkurrence i angrebet

Ob - Brøndby IF 1-1

Brøndbys talentfulde angriber Mathias Kvistgaarden frygter ikke, at klubben henter en konkurrent til ham i indeværende transfervindue.

Mathias Kvistgaarden har måtte tage til takke med en marginalrolle for Brøndby i denne sæson, efter klubben i slutningen af sommerens transfervindue hentede en stor forstærkning.

Ind kom den norske angriber Ohi Omoijuanfo, der blev en øjeblikkelig starter under Niels Frederiksen, hvilket betød, at Mathias Kvistgaarden måtte nøjes med mindre indhop.

I januars transfervindue forventes Brøndby at bruge store millioner, og det kan betyde, at der kommer endnu en konkurrent til Mathias Kvistgaarden, men det er ikke noget, der bekymrer ham.

– Jeg ved jo, at det er en mulighed, at der kommer en ny angriber, men jeg ved også, hvor jeg har stået før uden spilletid, og hvordan der skal knokles for at komme tilbage, siger han til bold.dk og tilføjer:

– Det er ikke en bekymring på den måde. Jeg går ikke og tænker, at hele verden er noget lort, hvis jeg ikke spiller, for selvom jeg vil spille for enhver pris, så begynder man at lukke ned for nogle kræfter, man kan bruge til at kæmpe sig tilbage, hvis man bekymrer sig for meget over manglende spilletid. 

Mathias Kvistgaarden er ikke startet en Superliga-kamp for Brøndby siden den 29. august – dagen inden Brøndby købte Ohi Omoijuanfo i den serbiske storklub, Røde Stjerne Beograd.

Nu venter dog en frisk start under Jesper Sørensen, og selvom Mathias Kvistgaarden har et indgående kendskab til sin nye cheftræner, tror han ikke umiddelbart, at han kan drage fordel af det.

– Jeg tror ikke, at det kommer til at gøre den store forskel i forhold til holdet og spilletid. Det er noget, man individuelt skal knokle sig til, siger han videre til mediet og slår fast:

– Den angriber der gør det bedst, og gør sig fortjent til spilletiden, det er den angriber, der spiller.

Mathias Kvistgaarden står noteret for 16 Superliga-kampe i denne sæson med ét mål og én assist til følge. I 2021/2022-sæsonen scorede han fem mål i sine 16 optrædener.