1964

Kvistgaarden hyrer nyt agentfirma: På blokken i større klubber

Brøndby IF - FC København 1-1

Transfergossip

Mathias Kvistgaarden tiltrækker sig interesse fra større klubber og ligaer ifølge angriberens nye agent, Ebbe Sand. Den unge Brøndby-angriber er netop blevet en del af Elite Consulting.

20-årige Mathias Kvistgaarden har fået en marginalrolle i Brøndby, efter klubben i sommerens transfervindue betalte omkring 7,5 millioner kroner for den brølstærke og målfarlige nordmand, Ohi Omoijuanfo.

Mathias Kvistgaarden udtalte dog for nyligt i et interview med bold.dk, at han var klar til at tage kampen op med nordmanden og også en eventuel ny angriber, der måtte komme i løbet af januars transfervindue.

Den unge angriber har dog også fokus på fremtiden, for han er for nyligt blevet en del af Elite Consulting, som er af de største agentfirmaer i Danmark.

Her bliver han blandt andet repræsenteret af Ebbe Sand.

Og ifølge den danske landsholdslegende er der interesse i Mathias Kvistgaarden, som i en ung alder er blevet en del af førsteholdet i Brøndby og i perioder også har vist sin målfarlighed.

– Der er ikke noget konkret, men der er henvendelser i forhold til interesse. Det er Brøndby, der får buddet først, hvis der kommer et konkret bud, men jeg ved i hvert fald, at der er interesse for ham, siger Ebbe Sand til Tipsbladet.

Mathias Kvistgaarden er ifølge Ebbe Sand på blokken i flere større klubber fra interessante ligaer, og han kan ikke udelukke, at et skifte kan komme på tale i løbet af januars transfervindue.

– Det vil jeg ikke udelukke. Det kan man ikke i den her verden. Men det er ikke kun os, der bestemmer det. Han har stadigvæk en lang kontrakt i Brøndby, så det kommer også an på, hvad de vil. Men der er allerede større klubber og ligaer, som holder øje med Mathias. Vi må se tiden an, siger han.

Mathias Kvistgaarden er ikke startet en Superliga-kamp siden Ohi Omoijuanfos ankomst. Hans seneste start i efteråret var i pokalfadæsen mod Aarhus Fremad, hvor han blev pillet ud i det 38. minut.

Angriberen, der er født i Birkerød, står med kontrakt i Brøndby frem til sommeren 2025.

Mest læste artikler seneste syv dage