1964

Kvistgaarden piver ikke over manglende spilletid

broendby-if-2048x1366

Mathias Kvistgaarden har fået betydeligt mindre spilletid efter indkøbet af Ohi Omoijuanfo, men det bekymrer ikke den unge Brøndby-knægt, der forsøger at lære af nordmanden.

Mathias Kvistgaarden fik en stor rolle mod slutningen af sidste sæson for Brøndby IF samt i begyndelsen af indeværende, men købet af Ohi Omoijunafo har vendt op og ned på tingene.

Den 20-årige angriber har ikke startet en eneste kamp siden nordmandens tilgang, men det får ham ikke til at slå op i banen og ærgre sig over tingenes tilstand.

– Jeg er et dejligt sted, og at jeg nogle gange er ude og sidde på bænken og så får spillet lidt eller ej, er en del af den her branche. Jeg skal arbejde hårdt og kæmpe, og så skal det nok komme til at gå min vej igen, siger han i et interview med Tipsbladet.

I stedet for at se Ohi Omoijunafo som en konkurrent, forsøger han at bruge ham til at blive bedre. Derfor pointerer den unge Brøndby-angriber, at han suger til sig fra den 28-årige nordmand.

– Den måde, han spiller på, er anderledes end min, men det er stadig noget, jeg kan lære af. Jeg har nogle gange haft lidt problemer med, at jeg bruger min energi lidt forkert nogle gange, og det er noget, jeg arbejder på, siger han og tilføjer:

– Nogle gange skal jeg også tage den stille og roligt og bare stå deroppe, komme ned og få bolden og lægge et aflæg. Der er mange ting. Så det er at se på, hvordan han spiller og lytte til ham, når han snakker til mig, siger Kvistgaarden. 

20-årige Mathias Kvistgaarden sad på bænken i hele sidste spillerunde, men ellers har han fået spilletid i samtlige kampe siden Ohi Omoijuanfos ankomst. Det har dog kun været indhop.

Redaktionen anbefaler…
1. Uberørt Niels Frederiksen: Skal nok komme videre, hvis jeg en dag bliver fyret
2. Iskold Jan Bech på Instagram: Get a life!
3. Wass om krammer til Retov: Vigtigt for ham og holdet
4. CV har tillid til Niels: ‘Ellers havde han ikke været her i dag’
5. CV erkender: Dybt alvorlig situation