1964

Lægetjek i Brøndby afslørede grim skade: Karrieren i fare

Sebastian Andersson frygter for, at hans karriere er ovre. I sommer dumpede han et lægetjek i Brøndby IF, som belyste den alvorlige knæskade.

Den svenske angriber Sebastian Andersson var i sommerens transfervindue tæt på at skifte fra FC Köln til Brøndby IF for et mindre millionbeløb.

Den 31-årige angriber var til lægetjek på den københavnske Vestegn, men lægerne i Brøndby IF valgte at vende pilen ned til ham.

Læs også: Medie: Udenlandske klubber lurer på Schwartau

Sebastian Andersson har tidligere døjet med en grim skade i knæet, og Brøndby-lægerne mente, at han skulle opereres, hvis han skulle skaden til livs.

Angriberen, der for blot et par år siden blev handlet for over 50 millioner kroner, valgte at lade sig operere i København, men den knæoperation er langt fra gået som håbet.

De danske læger og Sebastian Andersson frygter for, at svenskeren har spillet sin sidste professionelle fodboldkamp. Karrieren kan være ovre. Det skriver den tyske avis, Bild.

Sebastian Andersson har i mange år døjet med store smerter i knæet, men det var først efter lægetjekket i Brøndby IF, at han blev opmærksom på, hvor alvorlig skaden er.

Angriberen har kontraktudløb i FC Köln i sommeren 2023.

Brøndby IF har holdt kontakten med Sebastian Andersson efter sommerens mislykkedes skifte, men nu ser han ud til at være streget over på Carsten V. Jensens transferblok.

Redaktionen anbefaler…
1. Uberørt Niels Frederiksen: Skal nok komme videre, hvis jeg en dag bliver fyret
2. Iskold Jan Bech på Instagram: Get a life!
3. Wass om krammer til Retov: Vigtigt for ham og holdet
4. CV har tillid til Niels: ‘Ellers havde han ikke været her i dag’
5. CV erkender: Dybt alvorlig situation