1964

Lauritsen sagde nej til FCM: Brøndby er jo bare en større klub

Skærmbillede 2023-01-30 kl. 17.25.58

Rasmus Lauritsen havde interesse fra FC Midtjylland inden sit skifte til Brøndby, men den danske forsvarsspiller var ikke i tvivl om, at de blå/gule var det rigtige valg.

Brøndby pungede ud i januars transfervindue, da de købte Rasmus Lauritsen fri af kontrakten med Dinamo Zagreb for omkring 17 millioner kroner.

Den danske stopper har tidligere været kædet sammen med sin tidligere klub, FC Midtjylland, og han bekræfter, at der var interesse fra Superliga-klubben.

– Der har været dialog med FC Midtjylland. Det var der både i sommer og nu her, siger han til bold.dk og forklarer, hvorfor det ikke blev til noget.

– Mit forhold til klubben er mest til ungdomsafdelingen og menneskene der, og der er flere, som ikke er der længere, så det var ikke noget for mig.

Det var dog snarere et tilvalg af Brøndby end et fravalg af FC Midtjylland, for Rasmus Lauritsen mener, at de blå/gule bare er en større klub.

– For mig er Brøndby jo bare en større klub, det tænder mig meget mere at spille her. Jeg kan med hånden på hjertet sige, at jeg hellere vil spille for Brøndby.

Rasmus Lauritsen har skrevet kontrakt med Brøndby frem til sommeren 2027, og han har overtaget Andreas Maxsøs trøjenummer 5.