1964

Lauritsen vil til Brøndby: Prisen kan overstige 22 mio. kr.

lauriten

Transfergossip

Den danske stopper Rasmus Lauritsen vil gerne til Brøndby, men Carsten V. Jensen skal måske finde yderligere 3,75 millioner kroner frem, hvis handlen skal lykkes.

Ekstra Bladet kunne sent lørdag aften afsløre, at Brøndby er tæt på at hente den 26-årige midtstopper Rasmus Lauritsen i den kroatiske klub, Dinamo Zagreb.

Ifølge avisens oplysninger har Carsten V. Jensen budt 18,5 millioner kroner på danskeren, og der er en forventning om, at det vil blive accepteret i den kroatiske lejr.

B.T.’s transferjournalist Farzam Abolhosseini skriver dog på sin Twitter-profil, at buddet endnu ikke er accepteret, og at det forventes, at der skal bydes yderligere 500.000 euro.

Det betyder, at den samlede pris kan overstige 22 millioner kroner – inklusiv bonusser.

Farzam Abolhosseini skriver, at Brøndbys nuværende bud lyder på 15 millioner kroner her og nu plus 3,75 millioner kroner i bonusser, men det er næppe nok til at lukke handlen.

Positivt for Brøndby er det dog, at forsvarsspilleren gerne selv vil til den københavnske Vestegen, og skiftet skulle være tæt på at ske.

I kroatisk presse forlyder det også, at en handel er meget tæt på, og Dinamo Zagrebs cheftræner Ante Čačić har sagt go for, at Rasmus Lauritsen kan fortsætte karrieren andensteds.