1964

Lige skiftet efter BIF-brud: Ante Erceg færdig i ny klub

Brøndby IF - Agf 1-0

Ante Erceg er blevet fritstillet i sin nye klub Debrecen, som han skrev en forhåndskontrakt med den 5. maj. Han tiltrådte officielt den 1. juli.

Ante Ercegs karriere er gået stejlt ned ad bakke, siden han i begyndelsen af 2018 skiftede en lovende karriere i Hajduk Split ud med pengestærke Shabab Al-Ahli.

Læs også: Medie: Alle parter arbejder på Wass til Brøndby denne sommer

Den kroatiske angriber nåede under et halvt år i Emiraterne, inden han landede en storstilet kontrakt i Brøndby IF, som gav ham 225.000 kroner om måneden over en fire-årig periode.

Opholdet i Brøndby fortjener ikke yderligere gloser. Den i dag 32-årige skuffede stort i gul og blåt, og derfor var det en glædens dag, da man den 1. juli i år havde udbetalt den sidste løn til ham.

Læs også: Tidligere Superliga-profil flirter med Brøndby IF

Kort forinden – nemlig den 5. maj – havde han underskrevet en forhåndsaftale med ungarske Debrecen, som han tiltrådte hos i begyndelsen af juli måned.

Nu er han dog fortid i klubben. Debrecen meddeler på klubbens hjemmeside, at de har revet kontrakten over med den kroatiske angriber.

Det er angiveligt et trænerskifte i den ungarske klub, der betyder, at de ikke længere kan se Ante Erceg som en del af deres hold, og derfor er han igen transferfri.

Læs også: CV på desperat jagt: Forsøgte at afskippe Pavlovic

Det er blot 75 dage siden, at han skrev kontrakt med klubben, og han nåede ikke at medvirke i en eneste officiel kamp for dem. Den ungarske liga starter i næste uge.

I Brøndby IF nåede Ante Erceg 31 kampe med fem mål til følge. Han var udlejet til henholdsvis Esbjerg fB og NK Osijek i store dele af sin Brøndby-karriere.

Læs også: Hjulsager om BIF-retur: Svært med den nuværende strategi

Læs også: Her er klausulerne: Bruus kan indbringe €3 millioner