1964

Lindstrøms fede Frankfurt-hyre: Tjener kassen

Jesper Lindstrøm tog ikke kun et sportsligt stort spring, da han for knap halvandet år siden skiftede Brøndby ud med Eintracht Frankfurt. Økonomisk tog han et endnu større skridt, der hurtigt gjorde ham til mangemillionær.

Jesper Lindstrøm rykkede i sommeren 2021 fra Brøndby til Eintracht Frankfurt i en handel, som fik tyske millioner til at dryppe ned over den københavnske Vestegn.

Brøndby scorede nemlig flotte 52 millioner kroner på den danske offensivspiller. Et beløb, som kan stige markant i de kommende måneder, hvilket du kan læse mere om her.

Det var dog ikke kun Brøndby, der blev forgyldt. Det blev Jesper Lindstrøm også, da han tegnede en fem-årig aftale med den tyske Bundesliga-klub, for hvem han har været en stor profil.

Det har længe været kendt, at han fik en stor lønforhøjelse i forbindelse med skiftet, men nye tal fra de tyske medier viser, at han tjener 192.000 kroner per uge, hvilket svarer til en månedsløn på imponerende 768.000 kroner.

Det giver en årsløn på den gode side af ni millioner kroner – herefter kommer et par lukrative bonusser, som han med stor sandsynlighed har opfyldt qua sine mange kampe og flotte bedrifter for Eintracht Frankfurt.

Jesper Lindstrøms nuværende løn nævnes i artikler om danskerens fremtid, for der spekuleres kraftigt i, at han til januar kan være på vej mod et nyt, stort skifte, hvor klubber står klar til at fordoble hans nuværende hyre.

Det har tidligere været fremme, at Jesper Lindstrøm fik en månedsløn på omkring 80.000-100.000 kroner, da han slog igennem i Brøndby – dermed mere end syvdoblede han sin løn, da han skiftede Vestegnen ud med Frankfurt.

Du kan læse mere om Jesper Lindstrøms fremtid her.