1964

Lokalmedie: Viking FK vil hive Bell hjem fra Brøndby IF

Viking FK kigger på muligheden for at bringe Joe Bell hjem til klubben. Den newzealandske landsholdsspiller forlod den norske klub i februar i år, men har haft det meget svært i Brøndby IF.

Brøndby IF skrev i begyndelsen af året en fire og et halvt år lang kontrakt med den 22-årige midtbanespiller Joe Bell, som blev hentet i Viking FK.

Carsten V. Jensen betalte omkring ti millioner kroner for ham, men han har vist sig ikke at have niveauet til at gå ind i startopstillingen for Brøndby IF.

I de seneste otte Superliga-kampe har han blot fået 29 minutter fordelt over to kampe, mens han altså har varmet bænken i de øvrige seks kampe.

 

Derfor er det logisk, at hans fremtid er til debat, og nu skriver Stavanger Aftenblad, at hans tidligere klub, Viking FK, kan redde ham ud af Brøndby-nedturen.

Ifølge lokalavisens oplysninger arbejder Viking FK på at hente Joe Bell hjem allerede til vinter. Klubben er åbne for at købe ham, men et lejeophold virker mest sandsynligt, skriver mediet.

Derudover erfarer mediet, at den norske klub også vil forsøge at hive venstrebacken Adrian Pereira hjem. Han forlod Viking FK til fordel for PAOK i 2020, men er i dag helt ude i kulden i Rosenborg BK.

Tiden vil vise, om Viking FK får held med at lokke to fan-favoritter hjem, men det er tydeligt for enhver, at begge spillere hungrer efter spilletid.

 

Læs flere transferhistorier her…
1. 
Avis: Brøndby jagter utilfreds Marcondes
2. Medie: Brøndby har Randers-profil på blokken
3. Medie: Brøndby IF kan slå transferrekord til januar
4. Afsløring: Tyske klubber sværmer om Mads Hermansen
5. Medie: Brøndby kæmper mod FCK, AGF og Ajax om svensk keeper