1964

Lorient dropper Anis Slimane

Ob - Brøndby IF 1-1

Transfergossip

Den franske klub Lorient lagde aldrig et bud på Anis Slimane, og klubben har trukket deres interesse i den tunesiske landsholdsspiller tilbage, melder Farzam Abolhosseini.

B.T. skrev for nyligt, at den franske klub Lorient lurede på at hente Anis Slimane i Brøndby, men at man endnu ikke havde taget henvendelse til Carsten V. Jensen og co.

Fransk presse greb også bolden og skrev, at Lorient overvejede at byde tre millioner euro – 22,5 millioner kroner – på den dygtige tekniker, men interessen er død.

Lorient nåede aldrig at tage kontakt til Brøndby, og de har nu trukket interessen til sig, skriver B.T.’s transferjournalist, Farzam Abolhosseini, på sin Twitter-kanal.

Brøndby har tilbudt Anis Slimane en forlængelse af den aftale, der udløber i sommeren 2024, men midtbanespilleren har afvist Carsten V. Jensens tilnærmelser.

Anis Slimane har nemlig ønsket at forfølge drømmen om et skifte til udlandet, og derfor har Brøndby arbejdet på at skippe ham afsted i denne måned – dog uden held.

Det ser nu ud til, at Anis Slimane tager minimum en halv sæson mere i Brøndby, inden han til sommer igen vil være på affyringsrampen med blot ét år tilbage af kontrakten.