1964

Lyngby-profil åbner op for bud fra Brøndby IF

broendby-if-2048x1366

Lyngby BK’s Adam Sørensen vil ikke afskrive, at han i fremtiden skifter til Brøndby IF, hvis klubberne kan blive enige om det økonomiske. Det er en kæmpe klub, siger han.

Brøndby IF forsøgte i sommerens transfervindue at købe unge Adam Sørensen fri af kontrakten med Lyngby BK, da man bød seks millioner kroner på venstrebacken.

Hovedpersonen har været tavs om interessen fra Brøndby IF, men i et interview med bold.dk åbner han op for den åbenlyse flirt.

– Brøndby er en kæmpe klub, så det er et stor skulderklap, siger den 21-årige hurtigløber, som fortæller, at skiftet faldt til jorden, fordi klubberne ikke kunne blive enige.

– De kunne ikke lige finde ud af prisen. Jeg er glad for at være her, så jeg lod dem klare det. 

Adam Sørensen har dog langt fra afskrevet et skifte til Brøndby IF, og han lader til at være mere end åben, hvis de blå/gule vender tilbage.

– Det giver et kæmpe selvtillidsboost, og man får bare blod på tanden for at fortsætte. Men det tager Lyngby og Brøndby til den tid, hvis det kommer igen, og ellers nyder jeg bare at være her, slutter han.

Brøndby IF løste backpositionen ved at hente Jens Martin Gammelby hjem, som også kan dække venstrebacken, selvom han oprindeligt er højreback.

BRØNDBY IF’S VILDE DEADLINE DAY – LÆS DE MEST POPULÆRE ARTIKLER FRA TRANSFERFESTEN HER!
1. SE BILLEDET: Vallys ankommet til Brøndby Stadion
2. Så vild er Vallys’ kontrakt i Brøndby IF
3. Brøndby IF og Durmisi var i dialog
4. Vallys: Nej, jeg har ikke stået på Sydsiden som barn
5. Mulig deadlineday-bombe på Vestegnen