1964

Makienok afslører: Snakkede med Brøndby IF

Simon Makienok fortæller, at han snakkede med Brøndby IF efter kontraktudløbet i St. Pauli, men det endte med, at han skiftede til AC Horsens.

Den 31-årige angriber Simon Makienok skiftede i sommerens transfervindue til AC Horsens, efter hans kontrakt var udløbet i den tyske klub, St. Pauli.

Hans tidligere klub Brøndby IF ledte over sommeren efter en ny angriber med fylde i feltet – en profil, som Simon Makienok passede perfekt på. Der var da også dialog mellem parterne, afslører angriberen nu.

– Ja, der har været dialog med Brøndby IF. Ikke kun i år, men også før. Men det har ikke lige passet ind i deres strategi. Det har heller ikke handlet om, at jeg bare skulle hjem til dem. Det har været hele pakken, der skulle passe, siger han til TV3 Sport.

Simon Makienok spillede i Brøndby IF fra 2012 til 2014, hvorefter der fulgte otte år i udlandet for Palermo, Charlton Athletic, Preston North End, Utrecht, Dynamo Dresden og senest altså FC St. Pauli.

Efter så mange år i udlandet har det også været en prioritet at komme hjem til dansk fodbold, og det var derfor, han valgte at sætte sin signatur på en aftale med AC Horsens.

– Det har været en stor lyst og trang at vende hjem til dansk fodbold. Jeg har haft mange år i udlandet, så jeg følte, at det var tid til at komme hjem med mange ting i bagagen.