1964

Marca: Spansk sportsdirektør er på Brøndbys blok

Brøndby IF - Agf 1-0

Brøndby lurer angiveligt på den spanske sportsdirektør, Miguel Torrecilla, som bestyrelsesformand Jan Bech Andersen tidligere har holdt samtaler med.

Siden sommeren 2019 er det Carsten V. Jensen der har sat den sportslige tone i Brøndby, men i de seneste måneder er der kommet hjælp til.

Scott McLachlan bidrager til de sportslige beslutninger qua sin forbindelse til Global Football Holdings, og nu bliver klubben sat i forbindelse med et nyt navn med tråde til den amerikanske investeringsfond.

Læs også: Avis: Jan Bech har været i dialog med spansk sportsdirektør

Den spanske avis Marca erfarer nemlig, at Brøndby har Miguel Torrecilla på ønskelisten.

Den 53-årige sportsdirektør, som tidligere har været i Waasland-Beveren, som er en af de klubber, GFH har i porteføljen.

Og Miguel Torrecilla er ikke et nyt navn i Brøndby-kredse.

For et par uger siden afslørede B.T. nemlig, at bestyrelsesformand Jan Bech Andersen havde afholdt samtaler med den spanske sportsdirektør.

Ifølge Jan Bech Andersen var der dog ikke en udskiftning på vej i ledelsen. Han søgte i stedet transferindsigt, udtalte han til B.T.

Læs den historie her.

Ifølge Marca er Brøndby dog interesseret i Miguel Torrecilla, men det oplyses ikke, om det vil være i en nyoprettet stilling eller som afløser for Carsten V. Jensen.

Miguel Torrecilla er i øjeblikket uden klub efter sidste års brud med Real Zaragoza.

Den 53-årige sportsdirektør har foruden Waasland-Beveren også været i klubber som Sporting Gijon, Real Betis og Celta Vigo.

Læs også: Årsrapport afslører: Carsten V. Jensens grundløn stiger

Relaterede nyheder

Seneste nyt