1964

Massiv udskiftning: 12 spillere kan blive skrottet i Brøndby

FC Midtjylland - Brøndby IF 0-1

12 spillere har ikke niveau til at spille i Brøndby, når ambitionerne bliver at spille med i toppen af tabellen. Og derfor skal de væk. Det mener Ekstra Bladet.

Under overskriften ”Det trækker op til storvask i Brøndby” har Ekstra Bladet søndag udgivet en artikel, der stiller skarpt på Brøndbys efterhånden brede trup.

Ifølge avisen ligger det i kortene, at Brøndby til sommer kommer til at rydde gevaldigt op i truppen for at gøre den klar til at spille med om topplaceringerne.

Læs også: Afsløring: Kompany var ikke i Danmark for at scoute Hermansen

Det betyder, at det overskydende fedt skal skæres væk, og der er adskillige marginalspillere med kursen direkte ud af Brøndby Stadion, vurderer Ekstra Bladet.

Avisen har lavet en oversigt over 12 spillere, som de vurderer bliver skrottet afsted i løbet af sommerens transfervindue:

På listen er mere prominente navne som Christian Cappis, Josip Radosevic og Frederik Alves Ibsen.

Avisen vurderer også, at tiden er løbet fra Marko Divkovic og Carl Björk. Sidstnævnte bliver beskrevet som et fejlkøb af dimensioner.

Læs også: Analyseinstitut: Frendrup i høj kurs

I Brøndbys nuværende trup er der også et par unge spillere, som heller ikke skal forvente at blive en del af fremtiden på Vestegnen.

Det drejer sig om Marinus Larsen og Bertram Kvist.

Sidst, men ikke mindst har Brøndby i øjeblikket et stort kuld spillere på udlån, og det ligner også et farvel og tak til dem.

Andreas Pyndt (udlejet til Hvidovre), Christian Friedrich (udlejet til Fremad Amager), Rasmus Wikström (udlejet til SønderjyskE), Yousef Salech (udlejet til HB Køge) og Henrik Heggheim (udlejet til Vålerenga) vurderes alle til at have en fremtid i andre klubber end Brøndby.

Det ventes også, at Brøndby kommer til at sælge spillere fra startopstillingen i løbet af sommeren, så der kan potentielt forsvinde en halv trup i løbet af den kommende tid.

Læs også: Tunesisk sportsavis i stort angreb på Brøndby over Anis-behandling

Relaterede nyheder

Seneste nyt