1964

Maxsø erkender problemer: Men uenig med reporter

broendby-if-2048x1366

Discovery-reporter Kian Fonoudi mener ikke, at Brøndby IF kunne bruge andet end resultatet til noget søndag eftermiddag. Den køber Andreas Maxsø dog ikke, men han erkender, at det tekniske niveau ikke var godt nok.

Brøndby IF spillede en uskøn kamp søndag eftermiddag, da de spillede 0-0 på udebane mod Viborg FF i en kamp, hvor de blå/gule var heldige med ikke at tabe opgøret.

Efter opgøret rettede Discoverys reporter Kian Fonoudi en kritik af Brøndby IF, da han spurgte Andreas Maxsø, om anføreren var enig i, at det eneste, Brøndby kunne bruge til noget var det ene point.

Brøndby-anføreren var dog ikke enig i den præmis.

– Viborg har vundet alle hjemmekampe indtil videre, og de spiller rigtig fint, så jeg er ikke enig i, at vi ikke kan bruge andet end det ene point, siger Andreas Maxsø til Discovery+.

Andreas Maxsø kan dog sagtens se, at det ikke var så godt, som man kunne forvente. Det tekniske niveau og chanceskabelsen var ikke på et højt nok niveau ifølge anføreren.

– Det tekniske niveau var ikke godt nok. Vi prøver at finde mellemrummene, men vi finder dem ikke rigtigt. Vi har vel kun et godt angreb inden pausen, og det er generelt ikke godt nok at kunne skabe en farlig chance, siger han og tilføjer så:

– Men som jeg sagde før. Viborg er et godt hold, og så må vi spille efter omstændighederne og tage et point.

Brøndby IF indtager en tiendeplads i Superligaen med to point til nedrykningsstregen og tre point op til AC Horsens på sjettepladsen.