1964

Maxsø: Fik 10 minutter til at rette op på det

broendby-if-2048x1366

Anfører Andreas Maxsø fortæller, at cheftræner Niels Frederiksen talte med store gloser i pausen af søndagens kamp mod AC Horsens, som Brøndby IF endte med at vinde med 0-2.

Brøndby IF hentede søndag eftermiddag tre point, da de slog AC Horsens med 2-0 takket være scoringer fra angriberne Ohi Omoijuanfo og Simon Hedlund.

Det var dog en yderst uinspirerende første halvleg, som endte uden scoringer, og Brøndby IF var aldrig i nærheden af at true det gulblusede hjemmehold.

Andreas Maxsø fortæller, at Niels Frederiksen var meget utilfreds i halvlegen, hvor han gav dem en skideballe og sagde, at de fik 10 minutter til at rette op på det – ellers ville der blive foretaget ændringer.

– Det er dejligt at få tre point. Vi spiller ikke en særlig god første halvleg, vi får en lille skideballe i pausen, hvor vi får at vide, at vi har 10 minutter til at rette op på det, og så kommer vi ud og scorer to mål, og så kører vi den sikkert hjem, siger en lettet anfører til 6’eren.

Andreas Maxsø og Brøndby IF rykker en placering op i Superligaen, så de nu er nummer 9. Der er blot tre point op til top 6, og seks point op til tredjepladsen.

BRØNDBY IF’S VILDE DEADLINE DAY – LÆS DE MEST POPULÆRE ARTIKLER FRA TRANSFERFESTEN HER!
1. SE BILLEDET: Vallys ankommet til Brøndby Stadion
2. Så vild er Vallys’ kontrakt i Brøndby IF
3. Brøndby IF og Durmisi var i dialog
4. Vallys: Nej, jeg har ikke stået på Sydsiden som barn
5. Mulig deadlineday-bombe på Vestegnen