1964

Maxsø kritiserer CV over mislykket skifte i 2021

broendby-if-2048x1366

Andreas Maxsø er ikke tilfreds med Brøndbys fodbolddirektør Carsten V. Jensen, som ifølge ham ikke afholdte nogle klare aftaler.

Andreas Maxsø endte deres samarbejde i januar måned i år, da forsvarsspilleren takkede ja til et tilbud fra Colorado Rapids.

Dermed sluttede tre års lykkelig ægteskab.

Skulle man tro.

Læs også: Maxsø og co. på katastrofekurs i MLS – Uhre på pletten to gange

Den nu tidligere Brøndby-anfører står nu frem i et interview med TV3 SPORT og fortæller en anden side.

Andreas Maxsø afslører nemlig, at Brøndby løb fra nogle aftaler, som man indgik i forbindelse med skiftet på en fri transfer i september 2019.

– Eftersom jeg kom gratis, blev vi enige om, at det var to år, og så ville de ikke sætte en stopper for et skifte, siger han til Viaplay og tilføjer:

– Jeg betalte selv en del sum penge for at komme retur til Brøndby, så jeg var skuffet over, at aftalen ikke blev holdt.

I 2021 var Andreas Maxsø tæt på at skifte til FK Rostov, som dog droppede ham, efter den russiske klub skiftede cheftræner.

Ifølge Andreas Maxsø er al skylden dog ikke ved den russiske klub.

Læs også: Vallys efter hadefulde beskeder: ‘Man kom lidt i tvivl om det hele’

Forsvarsspilleren indikerer nemlig, at Carsten V. Jensen trak forhandlingerne i langdrag, og det endte med at betyde, at den russiske klub kunne nå at trække sig fra handlen.

– De havde accepteret et bud, men det kunne være blevet gjort på andre måder, så det gik lidt hurtigere, siger han og stikker direkte til Brøndbys fodbolddirektør.

Den tidligere Brøndby-anfører tilføjer også, at Carsten V. Jensen undervejs har afvist flere bud på ham.

– Der sker meget i kulisserne, som ikke behøver at komme frem. Jeg er et meget simpelt menneske, og jeg går meget op i respekt. Og hvis man laver en aftale, så laver man en aftale, siger han videre.

Andreas Maxsø har også været ude at kritisere Carsten V. Jensen for sin transferpolitik, hvilket du kan læse mere om her.

Den 28-årige stopper nåede omkring tre år på den københavnske Vestegn, hvor han også spillede som helt ung.

Læs også: Maxsøs afskedstale: Minderne kan ingen tage fra os

Seneste nyt