1964

Maxsø og Brøndby scorer millioner på amerikansk skifte

broendby-if-2048x1366

Transfergossip

Andreas Maxsø kommer til at tjene godt på sit forestående eventyr i Colorado Rapids, og Brøndby kommer også til at indkassere et millionbeløb på anføreren.

B.T. meddelte i sidste uge, at Brøndby havde accepteret et bud på Andreas Maxsø fra Colorado Rapids, og spilleren lå i tætte forhandlinger med amerikanerne om den personlige kontrakt.

Den kontrakt er meget tæt på at blive underskrevet, for transferjournalisten Farzam Abolhosseini erfarer, at handlen er 99% på plads, og at der er kommet styr på diverse dokumenter.

Det sker i BrøndbyLyds transferpodcast VinduesHviskeren, hvor han også fortæller, at Andreas Maxsø kommer til at tjene kassen i den amerikanske klub.

Brøndby-anføreren har kontraktudløb til sommer, men det er lykkes Carsten V. Jensen at få et transferbeløb for ham, og selvom det ikke er højt, så er det i millionklassen.

Farzam Abolhosseini fortæller, at Andreas Maxsø har haft en lav frikøbsklausul i sin aftale, da han er meget tæt på kontraktudløb, men alligevel scorer man millioner – i flertal, slår transferjournalisten fast.

Brøndby er også tæt på at sige farvel til Sigurd Rosted, som ligesom Andreas Maxsø er på vej til Major Soccer League, og derfor kommer de blå/gule til at hente en ny midtstopper, lyder det videre.

Du kan høre hele transferafsnittet fra BrøndbyLyd her.