1964

Maxsø og co. på katastrofekurs i MLS – Uhre på pletten to gange

Skærmbillede 2023-02-03 kl. 17.51.31

Andreas Maxsø og Colorado Rapids har meget svært ved at sætte gode præstationer og point sammen i Major Soccer League. Hos Mikael Uhre var der til gengæld målsucces.

Den tidligere Brøndby-anfører Andreas Maxsø skiftede den københavnske Vestegn ud med Major Soccer League-klubben, Colorado Rapids, i januar.

Den 28-årige forsvarsspiller er gået direkte ind i startopstillingen i sin nye klub, men så stopper det positive også der.

Læs også: Tillukket om Maxsø-økonomi: Prisen tæt på fem mio. kr.

Andreas Maxsø og Colorado Rapids har nemlig blot fået ét point i sæsonens fire første kampe.

Natten til søndag led man et nederlag på 1-2 til Minnesota i en kamp, hvor Andreas Maxsø begik et straffespark for hånd på i feltet.

Ugen før tabte man til San José, mens det eneste point i denne sæson er kommet mod Sporting Kansas City, der også ligger til i bunden.

Det betyder, at Colorado Rapids er sidst i MLS West Conference med en målscorer på 1:7 efter 4 kampe.

Læs også: Brøndby annoncerer: Vil have MLS-bosser i bestyrelsen

Personlig succes for Uhre

Det vrimler med tidligere Brøndby-folk i den bedste amerikanske liga, og i nat var også Mikael Uhre i kamp.

Den tidligere Brøndby-topscorer nettede to gange for sin klub Philadelphia Union, som dog tabte til CF Montreal med 2-3.

Se hans scoringer her:

I Major Soccer League var også Hany Mukhtar i kamp, og den tyske midtbanespiller fik 90 minutter i et 0-1-nederlag mod New England.

Sigurd Rosted, der rykkede til MLS i januar, fik også atter fuld spilletid, da hans canadiske klub Toronto FC slog Inter Miami med 2-0.

Seneste nyt