1964

Maxsø retter stille kritik: Jeg havde virkelig ondt af Niels Frederiksen

Niels Frederiksen, cheftræner [P7881](Brøndby IF)

Andreas Maxsø har ondt af Niels Frederiksen, som ifølge anføreren ikke fik de optimale forhold, da han stod i spidsen for Brøndby.

Niels Frederiksen nåede tre og et halvt år som cheftræner i Brøndby, inden han blev enig med Carsten V. Jensen om at bryde samarbejdet efter årets sidste kamp i 2022.

Den nu tidligere Brøndby-cheftræner måtte navigere i ukendt farevand ved flere lejligheder, da den ene profil blev solgt efter den anden, mens erstatningerne var længe undervejs.

Andreas Maxsø, som var anfører under Niels Frederiksen, retter nu en stille kritik af de manglende indkøb under den karismatiske cheftræners ledelse.

Det sker i et længere interview med Brøndby Lyd.

– Vi må indrømme, at han havde rigtig svære vilkår. For at være ærlig gik der for lang tid med indkøbene efter mesterskabet, når man tænker på, at vi mistede et halvt hold, siger han og tilføjer.

– Det samme kan man jo egentlig sige i den her sæson. Det har jo ikke været nogen god forberedelse for ham og trænerstaben. Jeg havde virkelig ondt af ham, fortæller den nuværende Colorado Rapids-spiller.

Selvom Andreas Maxsø stærkt indikerer, at Niels Frederiksen blev svigtet i Brøndby, mener han, at tiden var inde til at skilles-

– Niels gjorde det suverænt, men omvendt så tror jeg også, at han selv ville sige, at der skulle noget nyt ind. Det var den perfekte timing.

Niels Frederiksens afløser er Jesper Sørensen, som debuterede søndag aften med en overbevisende 5-2-sejr over AC Horsens.

Og Andreas Maxsø er overbevist om, at Brøndby har truffet den rette beslutning ved at ansætte den tidligere U/21-landstræner.

– Jesper kender gruppen, så jeg tror, at det bliver rigtig godt – også med den økonomi, der er kommet i klubben nu. Med de rigtige spillere, tror jeg, det bliver rigtig lovende, slutter han.

Andreas Maxsø skiftede i januars transfervindue fra Brøndby til Colorado Rapids, hvor den 28-årige forsvarsspiller har fået en aftale på tre år med option på yderligere et år.

Du kan høre hele BrøndbyLyds interview med Andreas Maxsø her.

Seneste nyt