1964

Maxsø tavs om fremtiden efter ejerskifte

broendby-if-2048x1366

Brøndby IF vil tage et gearskifte op, men det kan blive uden kaptajn Maxsø ombord. Forsvarsspilleren nægter at kommentere på sin fremtid trods snarligt kontraktudløb.

Andreas Maxsø har måske gang i sin sidste sæson som Brøndby IF-spiller i denne omgang, for i udgangen af juni næste år står anføreren som kontraktfri.

Brøndby IF vil gerne forlænge, men Andreas Maxsø har holdt Carsten V. Jensen hen, selvom han er blevet præsenteret for tilbud, der vil gøre ham blandt ligaens bedst betalte spiller.

Fredag kom Brøndby IF på amerikanske hænder, hvilket samtidig har løftet ambitionsniveauet i klubben, og ifølge Carsten V. Jensen vil man nu accelerere i et helt nyt gear.

Viaplay forholdte derfor Andreas Maxsø, om han kunne blive fristet af at forlænge, nu hvor klubben kommer til at træde op på det næste niveau.

– I forhold til min fremtid har jeg ikke nogen kommentar overhovedet. Det er noget, vi må tage internt. Jeg er bare glad for, at der forhåbentlig kommer nogle penge ind, så Brøndby kan stå stærkere i hvert fald. Det er det, jeg forholder mig til, siger han og klapper i som en østers om sin fremtid.

Andreas Maxsø kom til Brøndby IF i sommeren 2019 med den klare ambition om at skifte til en udenlandsk klub igen, men efter missede skifter til først FK Rostov og sidenhen Bordeaux, er han stadig at finde på den københavnske Vestegn.

Den 28-årige forsvarsspiller har tidligere tørnet ud for Osmanlispor, FC Zürich og KFC Uerdingen i udlandet. I Danmark har han præsenteret FC Nordsjælland og Brøndby IF.

Læs mere om opkøbet af Brøndby IF her…
1. 
Alpha efter boykot: Er til stede på Brøndby Stadion og klar til at protestere
2. Global Football Holdings ejer 50,1 procent af Brøndby IF
3. Blitzer blandt kanonerne: Her er hans danske skyggeside
4. Palmå efter Brøndby-salg: Jan Bech har lavet aftalen med hjertet og hjernen
5. Mærkværdigt: Vil ikke afsløre navnene