1964

Maxsø uafklaret om fremtiden: Holder alle døre åbne

broendby-if-2048x1366

Andreas Maxsø ved endnu ikke, om han vil til skifte klub næste sommer, eller om han forlænger sin aftale med Brøndby IF.

Andreas Maxsø skiftede til Brøndby IF i sommeren 2019 på en fri transfer efter et par mislykkedes ophold i det store udland.

Den stærke midtstopper havde dog langt fra opgivet håbet om at komme udenlands igen, og derfor fik han indskrevet en række frikøbsklausuler i sin aftale med Brøndby IF.

To gange har han været meget tæt på at forlade den københavnske Vestegn, men næste sommer har den stået på fire år i gult og blåt for danskeren.

Hvad næste skridt bliver, ved han ikke. I et interview med bold.dk giver han udtryk for, at han ikke har besluttet sig for, hvad der skal ske, når hans kontrakt udløber med Brøndby IF i sommeren 2023.

Læs også: Lægetjek i Brøndby afslørede grim skade: Karrieren i fare

– Jeg tager en kamp ad gangen lige nu og har egentlig is i maven omkring det. Til januar har jeg seks måneder tilbage, og det er jo egentlig fint nok i forhold til at man kan vurdere, hvad der er af tilbud, siger Maxsø og tilføjer:

– I forhold til ligaer og alle de der ting har jeg ikke nogen præferencer, eller hvad man siger, lyder det videre fra Brøndby-anfører.

Læs også: Brøndby tænder de røde lamper: Udsolgt mod FCK

Brøndby IF’s fodbolddirektør Carsten V. Jensen har ikke lagt skjul på, at han gerne vil forlænge med Andreas Maxsø, og det er bestemt en mulighed, forsikrer manden, der skal træffe den endelige beslutning.

– Jeg udelukker overhovedet ikke Brøndby, men det skal være det rette, og det skal være noget, der føles rigtigt.

Andreas Maxsø er 28 år, og han har tidligere i sin karriere repræsenteret FC Nordsjælland, Osmanlispor, FC Zürich og KFC Uerdingen.

Redaktionen anbefaler…
1. Uberørt Niels Frederiksen: Skal nok komme videre, hvis jeg en dag bliver fyret
2. Iskold Jan Bech på Instagram: Get a life!
3. Wass om krammer til Retov: Vigtigt for ham og holdet
4. CV har tillid til Niels: ‘Ellers havde han ikke været her i dag’
5. CV erkender: Dybt alvorlig situation