1964

Mediano: GFH-folk stemte for ansættelse af Jesper Sørensen

Jesper Sørensen, assistenttræner [P7883](Brøndby IF)

Det var et enigt sportsligt udvalg, der i begyndelsen af januar besluttede sig for at hyre den tidligere assistenttræner Jesper Sørensen ind som ny cheftræner i Brøndby. Det skriver Mediano.

Det lå i kortene, at Brøndby skulle have en udenlandsk træner som efterfølger for Niels Frederiksen, der i midten af november blev enig med klubben om at stoppe samarbejdet et halvt år før tid.

Brøndbys fodbolddirektør Carsten V. Jensen udtalte i flere interviews, at man ville trække på Global Football Holdings netværk i jagten på en ny cheftræner.

Og derfor kom det som et lyn fra en klar himmel, da Brøndby kunne melde ud, at de havde signet klubbens nye cheftræner. Det var nemlig klubbens tidligere assistenttræner Jesper Sørensen, der endte med at blive udpeget som ny cheftræner for klubben.

Flere medier pegede på, at Carsten V. Jensen havde vundet den første store kamp mod Global Football Holdings, da han var lykkes med at trumfe ansættelsen af Jesper Sørensen igennem.

Global Football Holdings pegede dog også på den 49-årige cheftræner, skriver Mediano.

Ifølge mediets oplysninger var Global Football Holdings stærkt repræsenteret i rekrutteringen af en ny cheftræner, hvor Scott McLachlan og Chris Anderson var med i hele rekrutteringsprocessen.

Derudover tilsluttede Scott Krase sig i det afgørende ansættelsesmøde med Jesper Sørensen, men det var de to førstnævnte, der havde stemmer i Brøndbys trænerjagt – sammen med Carsten V. Jensen og Jan Bech Andersen.

Scott McLachlan, Chris Anderson, Carsten V. Jensen og Jan Bech Andersen udgør nemlig det sportslige udvalg i klubben, og de var alle enige om, at Jesper Sørensen var den rette mand at gå med.

Brøndby havde i rekrutteringsprocessen flere navne til samtale – blandt andet tysk-amerikanske David Wagner, men Carsten V. Jensen slog på pressemødet for Jesper Sørensens ansættelse fast, at danskeren var den klare nummer ét.

– Jesper kom ud som den klare nummer ét, men han var blandt et stærkt felt. Det har været en kreativ proces, og det har ikke bare været Jan og jeg, der har valgt i egen baghave.

Læs også: Klumme: Selvfølgelig er Jesper Sørensen ikke Brøndbys førstevalg

Mest læste artikler seneste syv dage