1964

Medie: Alle parter arbejder på Wass til Brøndby denne sommer

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør [P7892](Brøndby IF), Daniel Wass [P1257] (Danmark)

Dette er en rygtehistorie

Brøndby IF, Atletico Madrid og Daniel Wass arbejder hen mod det samme mål – nemlig at de blå/gule lander den danske landsholdsspiller i de kommende uger.

Brøndby IF har været tæt på Daniel Wass over flere omgange, og i januar troede Carsten V. Jensen, at han kunne lande den danske landsholdsspiller, men så slog Atletico Madrid til.

Den spanske storklub købte ham fri af kontrakten med Valencia, og Daniel Wass blev udstyret med en kontrakt, der løber frem til sommeren 2023.

Læs også: Tidligere Superliga-profil flirter med Brøndby IF

Den alsidige dansker har dog haft et dårligt halvår i Atletico Madrid, hvor han blot har spillet én kamp, inden en skade satte ham ud af spillet – og siden fik han aldrig kæmpet sig tilbage.

Derfor har Brøndby IF igen lukreret på at hente ham, og for nyligt skrev spanske medier, at Daniel Wass var på vej til Brøndby IF denne sommer, hvilket du kan læse mere om her.

B.T fortæller i deres transferpodcast, at den er god nok. Daniel Wass ER på vej tilbage til Brøndby IF, og det er meget sandsynligt, at han trækker i den gule trøje, inden transfervinduet lukker.

– Hvis jeg var Brøndby-fan, så ville jeg være meget, meget optimistisk. Mere end nogensinde faktisk. Jeg er overbevist om, at det sker, siger transferjournalist Farzam Abolhosseini i transferpodcasten.

Der har været spekulationer om, at Atletico Madrid gerne vil holde på ham som backup i den kommende sæson, men det er ikke sandt. Alle parter arbejder mod et sommerskifte til Vestegnen.

– Alle parter arbejder mod en transfer til Brøndby IF denne sommer, og alle er fortrøstningsfulde. Atletico Madrid arbejder på at finde en ny højreback, og når det sker, så er der intet, der hindrer Brøndby IF i at præsentere Daniel Wass.

Læs også: CV på desperat jagt: Forsøgte at afskippe Pavlovic

Det har tidligere været fremme, at Brøndby IF ikke er klar til at betale en overgangssum for den danske landsholdsspiller, men Carsten V. Jensen skulle nu være klar til at smide et millionbeløb mod Madrid for at sikre aftalen.

– Brøndby ER klar til at lægge en sum. Det er ikke en høj sum, og det er ikke noget vanvidsbeløb. Det vil blive under dét beløb, de betalte for Sebulonsen (under 10 mio. DKK).

Farzam Abolhosseini slutter Wass-snakken af med at sige, at han er meget fortrøstningsfuld på Brøndbys vegne, fordi ‘når alle arbejder mod det samme mål, så sker det som regel’.

Læs også: Medie: Brøndby arbejder på transferfrit Durmisi-scoop

Daniel Wass fik sin fodboldopdragelse i Brøndby, som han forlod for mere end 11 år siden for at starte et vildt fodboldeventyr, som har bragt ham forbi Portugal, Frankrig og Spanien.

Familien og Daniel Wass selv ønsker dog at vende retur til Danmark nu for at få normaliseret tilværelsen igen.

Læs også: Hjulsager om BIF-retur: Svært med den nuværende strategi

Læs også: Her er klausulerne: Bruus kan indbringe €3 millioner