1964

Medie: Andersson bestod lægetjek i Brøndby IF

Sebastian Anderssons knæ var ikke hindringen for et skite til Brøndby IF, erfarer Kölner Expressen, som skriver, at den svenske angriber bestod sit lægetjek i klubben.

Sebastian Andersson skiftede kollapsede fredag eftermiddag, da Sky Sports kunne rapportere, at den 31-årige svensker forlod den københavnske Vestegn efter to dage med intense forhandlinger.

FC Kölns sportsdirektør, Thomas Kessler, meddelte, at Sebastian Andersson ikke kunne blive enig med Brøndby IF om de personlige betingelser, men det var nærliggende at tro, at det var en dækhistorie for endnu et dumpet lægetjek for angriberen.

Men Kölner Expressen skriver nu, at det missede skifte ikke har noget at gøre med svenskerens knæproblemer, for den 31-årige angriber bestod lægetjekket i den danske klub.

Læs også: Grashoppers trak sig: Bild afslører Anderssons vanvittige årsløn

Derfor spekulerer mediet i, at Sebastian Andersson enten ikke var klar til at sluge en massiv lønnedgang, eller også kunne Brøndby IF og FC Köln ikke komme overens med en transfersum.

FC Köln forsøger nu fortsat at komme af med den rutinerede Sebastian Andersson, som kom til klubben for to sæsoner siden, da han blev købt for svimlende 50 millioner kroner i Union Berlin.

Læs også: Se målet her: Daniel Wass scorer vanvidskasse for Atletico Madrid

Læs også: Tidligere Superliga-profil flirter med Brøndby IF