1964

Medie: Bell bliver i Brøndby

Oscar Schwartau, målscorer [P1157] (Brøndby IF), Mathias Kvistgaarden [P8332] (Brøndby IF), Marko Divkovic [P802] (Brøndby IF)

Brøndby ser også Joe Bell som en del af fremtiden, og derfor ønsker man ikke hverken at leje- eller sælge ham til Viking FK. Newzealænderen bliver på den københavnske Vestegn, fortæller B.T.

Brøndby smed omkring otte millioner kroner til norske Viking FK i begyndelsen af året mod at få den newzealandske midtbanespiller Joe Bell i bytte.

Det lignede et scoop, men den 23-årige midtbanespiller er ude i kulden i denne sæson, hvor cheftræner Niels Frederiksen har set andre veje.

Det har blandt andet betydet, at Joe Bell blot har fået 13 minutter i Superligaen i over en måned, mens han har været bænket i de seneste fem ligakampe.

Derfor lurer hans tidligere klub Viking FK på at hive ham hjem i løbet af januar, hvilket Stavanger Aftenblad afslørede for en håndfuld dage siden.

Den plan kan de dog skyde en hvid pil efter, erfarer B.T.-podcasten Transfervinduet.

Mediet erfarer, at Brøndby har meddelt Viking FK, at de stadig ser Joe Bell som en del af fremtidens Brøndby, og at man derfor ikke ønsker at slippe ham.

Joe Bell skulle også have givet thumbs up til den melding, for B.T. tilføjer i podcasten, at newzealænderen bliver i Brøndby, hvor han har kontrakt frem til 2026.

Læs flere transferhistorier her…
1. 
Avis: Brøndby jagter utilfreds Marcondes
2. Medie: Brøndby har Randers-profil på blokken
3. Medie: Brøndby IF kan slå transferrekord til januar
4. Afsløring: Tyske klubber sværmer om Mads Hermansen
5. Medie: Brøndby kæmper mod FCK, AGF og Ajax om svensk keeper