1964

Medie: Brøndby har kun én trænerkandidat tilbage

Brøndby IF - Ob 2-0

Trænernyt

Brøndby er meget tæt på at kunne præsentere en ny cheftræner, og ifølge Ekstra Bladets oplysninger har klubben kun én kandidat tilbage. Det er dog endnu ikke helt på plads mellem parterne.

Brøndby har jagtet en ny cheftræner siden afskeden med Niels Frederiksen i midten af november.

Og klubben havde håbet at kunne melde en ny cheftræner ud inden årsskiftet, men sådan blev det ikke, for selvom vi nu skriver 2023 i kalenderen, er der endnu ikke en ny chef på plads på den københavnske Vestegn.

Det nærmer sig dog med hastige skridt, og allerede i de kommende dage forventes Brøndby at præsentere manden, der skal føre klubben tilbage i toppen af dansk fodbold.

I de seneste uger har Brøndby forhandlet med flere kandidater – blandt andet tyske David Wagner og Frank Kramer, men man spiller ikke længere på flere heste.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger er Brøndbys trænerjagt nede på én mand, men man forholder sig stadig åben, hvis de allersidste detaljer ikke falder på plads, lyder det fra avisen.

Det bliver dog næppe en tysker, som man tidligere havde fået den opfattelse, at det ville være. I stedet peger det i retning af, at den kandidat, man er endt med, er et velkendt ansigt.

Både Ekstra Bladet og Discoverys fodboldvært Mette Cornelius skrev fredag, at den tidligere assistenttræner Jesper Sørensen bejler kraftigt til det ledige trænersæde i Brøndby.

Brøndbys bestyrelsesformand Jan Bech Andersen vil ikke fortælle, hvorvidt der er tale om Jesper Sørensen, men han vil gerne afsløre, at man snart præsenterer en ny cheftræner.

– Vi har været grundige og haft flere runder med flere kandidater både med dansk og udenlandsk pas, og så har vi skåret feltet fra. Nu er vi så tæt på målstregen, som vi overhovedet kan være.