1964

Medie: Brøndby har Randers-profil på blokken

Brøndby IF - Ob 2-0

Brøndby IF er også med i feltet af bejlere til Randers-stjernen, Lasse Berg Johnsen, erfarer norsk Discovery. Hovedpersonen bemærker interessen, men er helt rolig omkring det.

Brøndby IF har tidligere handlet i Randers FC, hvor de for lidt over et år siden hentede Mathias Greve i Kronjylland for omkring 7,5 millioner kroner.

Nu bliver endnu en Randers-spiller rygtet til de blå/gule.

Ifølge norsk Discovery er Brøndby IF en af bejlerne til den den 23-årige Lasse Berg Johnsen, der har udviklet sig eksplosivt i Randers FC.

Den norske midtbanespiller er en af Randers’ absolutte nøglespillere, og derfor skulle klubber som Brøndby IF, FC Midtjylland og FC København alle have ham på blokken, skriver mediet.

Lasse Berg Johnsen kommenterer ikke på konkrete klubnavne, men han erkender, at det er dejligt at blive bemærket.

– Det er selvfølgelig meget fedt at blive bemærket. Det viser, at man har gjort et eller andet rigtigt, men jeg tænker ikke så meget over det. Jeg har fuld fokus på Randers og stresser ikke. Målet er at komme til en top 5-liga og spille for landsholdet. Drømmen har været at komme til Premier League og spille for Liverpool, siger nordmanden til norsk Discovery.

Lasse Berg Johnsen har kontrakt i Randers FC frem til sommeren 2024.

Redaktionen anbefaler…
1. Alpha undskylder: ‘Stjal’ sæsonkortholderes faste pladser
2. Forfærdeligt: Blodigt overfald i ‘Hytten’
3. Splittelse i fanmiljøet: Alpha trækker sig midlertidigt
4. Slukøret Ohi: Fodbold er brutalt
5. Brøndby-capo står frem: Her er hans svar efter dramatisk søndag