1964

Medie: Brøndby IF henter to spillere inden midnat

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør [P7892](Brøndby IF), Niels Frederiksen, cheftræner [P7881](Brøndby IF)

Carsten V. Jensen er ikke hoppet på et charterfly til en eksotisk destination for at feriere efter tirsdagens transfer af Ohi Omoijuanfo. Brøndby IF’s fodbolddirektør arbejder i øjeblikket intenst på at lukke to aftaler inden midnat.

Stilhed før stormen. 

Der har været larmende stilhed i Brøndby IF på transfervinduets sidste dag, efter man tirsdag aften endelig landede sit angrebs-es Ohi Omoijuanfo på en tre-årig aftale.

Men der er god grund til at tro, at der sker ting og sager på den københavnske Vestegn frem mod transfervinduets lukning ved midnat – for der er et par spillere på vej ind.

Det erfarer Ekstra Bladet, som skriver, at der kommer mindst to spillere mere ind hos Brøndby IF, og der er fokus på at hente en venstreback og en offensiv midtbanespiller.

Avisen skriver, at Lyngby BK’s Adam Sørensen i øjeblikket er det varmeste bud på en ny venstreback, selvom der ikke har været i kontakt mellem parterne i nogle dage, og transferen derfor ser svær ud i øjeblikket.

På den offensive midtbane er det offentligt kendt, at man gerne vil tilknytte Silkeborg IF’s Nicolai Vallys, men det er også en reel mulighed, at Brøndby IF lander den tidligere Randers-spiller, Vito Hammershøy Mistrati.

– Vito Mistrati kan blive løsningen helt til sidst, hvis andre muligheder er ryddet af bordet, skriver Ekstra Bladets journalist, Mads Glenn Wehlast.

Det er stik imod, hvad en anden dygtig transferjournalist skriver, for ifølge Søren Sorgenfri er den nuværende Cluj-reserve ikke aktuel for Brøndby IF.

Brøndby IF er derudover også tæt på at sige midlertidigt farvel til Yousef Salech, som ser ud til at skifte til Daniel Aggers HB Køge på en lejekontrakt frem til næste sommer.

TRANSFER-DRAMA – LÆS DE MEST POPULÆRE HISTORIER PÅ DEADLINE DAY HER!
1. Mulig deadlineday-bombe på Vestegnen
2. Officielt: Ohi skifter til Brøndby IF
3. Vallys vil blive lønkonge i Brøndby IF
4. SE BILLEDET: Ohi i Brøndbys trøje med nummer 9
5. Dal Hende-transfer kan sende back til Brøndby IF