1964

Medie: Brøndby IF kan slå transferrekord til januar

brøndby if

Brøndby IF strammer grebet på transfermarkedet og er klar til at spendere betragtelige summer allerede til januar, hvor klubben kan sprænge sin egen transferrekord.

Brøndby IF blev i sidste uge opkøbt af den amerikanske investeringsfond Global Football Holdings, og det er godt nyt for fodbolddirektør, Carsten V. Jensen.

Den rutinerede fodboldboss har tidligere skulle få et puslespil til at gå op med få midler, men med det nye ejerskab kommer Brøndby IF til at hapse spillere fra en helt anden hylde end tidligere.

– Vi kan nu kigge på højere hylder, og vi kan kigge længere frem. Vi er i det hele taget klædt bedre på, når vi dels skal sikre, at vi har kvalitet omkring os, som vi skal bruge, men også når vi er ude og kigge på spillere, sagde fodbolddirektøren på pressemødet, hvor ejerskiftet blev offentliggjort.

Det bliver allerede aktuelt til januar, for ifølge B.T.’s oplysninger er Carsten V. Jensen og co. allerede godt i gang med at lægge en kærlig hånd om det forestående transfervindue, som bliver en del nemmere qua den amerikanske kapitalindsprøjtning.

Avisens transferpodcast ‘Transfervinduet’ erfarer, at Brøndby IF allerede fra januars transfervindue opjusterer og arbejder hen mod at hente 2-3 nye spillere – én til forsvaret, én til midtbanen og én til angrebet.

Kan sprænge banken – igen

Brøndby IF valgte i sommerens transfervindue at sprænge banken for Nicolai Vallys, som man hentede i Silkeborg IF for et beløb over 20 millioner kroner.

Offensivspilleren blev den dyreste spiller, som Brøndby IF nogensinde havde købt i Superligaen, men han blev ikke historiens dyreste indkøb for de blå/gule.

Den transferrekord sidder Daniel Agger på, da han angiveligt kostede 26 millioner kroner at købe hjem i 2014 efter mange succesfulde år i Liverpool.

Netop den transferrekord kan falde til januar. B.T. beretter, at Brøndby IF er klar til at betale op mod fire millioner euro (30 mio. DKK), hvis de finder den rette spiller.

Det beløb vil sprænge transferrekorden i klubben og være et tydeligt bevis på, at der blæser nye vinde over Vestegnen, og at man agter at hale ind på konkurrenterne i toppen af tabellen.

Redaktionen anbefaler…
1. 
Maxsø tavs om fremtiden efter ejerskifte
2. Carsten V. Jensen vil købe kvalitetsspillere til vinter
3. Alpha og AaB-fans i protest mod nyt Brøndby-ejerskab
4. Jan Bech: Derfor nævner vi ikke de 14 ejere af Global Football Holdings
5. Brøndby afviser Qatar-rygte efter salg