1964

Medie: Brøndby kæmper med danske klubber om Hammershøy-Mistrati

Brøndby jagter den tidligere Randers FC-spiller Vito Hammershøy-Mistrati, som formentlig bliver fritstillet i rumænske CFR Cluj ved årsskiftet.

Brøndby forventes at være meget aktive i januars transfervindue, hvor man ifølge flere medier kommer til betale betragtelige summer for nye spillere, der kan gå direkte ind i startopstillingen.

En af dem kan være den tidligere Randers-spiller Vito Hammershøy-Mistrati – og han er endda ganske gratis, da han snart forventes at blive fritstillet i CFR Cluj.

Ekstra Bladet erfarer, at Brøndby er med i kampen om den 30-årige midtbanespillers underskrift, men Carsten V. Jensen og co. kan forvente kamp til stregen.

Avisen skriver videre, at AaB og FC Midtjylland også er varme på Vito Hammershøy-Mistrati, som også har bejlere i Sverige og Norge.

Randers FC har også offentligt bekræftet, at de ønsker at få Vito Hammershøy-Mistrati hjem.

– Det kunne bestemt være interessant at få ham hjem. Der er ingen tvivl om, at vi har været rigtig glade for Vito, og han har gjort rigtig meget godt for os. Han er en dygtig spiller, sagde sportsdirektør i Randers, Søren Pedersen, til Tipsbladet torsdag.

Vito Hammershøy-Mistrati er helt ude i kulden i rumænske CFR Cluj, hvor han kun har fået spilletid i ni kampe siden juli, og nu ønsker rumænerne at løse ham fra kontrakten.

Allerede i sommer blev Vito Hammershøy-Mistrati også kædet sammen med et skifte til Brøndby, hvilket du kan læse mere om her.