1964

Medie: Brøndby ophæver kontrakten med Jens Martin Gammelby

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør [P7892](Brøndby IF)

Transfergossip

Brøndby og Jens Martin Gammelby er blevet enige om at ophæve kontrakten et halvt år før kontraktudløb. Det meddeler Midtjyllands Avis, der også hævder, at højrebacken træner med i Silkeborg IF allerede i morgen.

Brøndby har arbejdet på at finde en ny klub til Jens Martin Gammelby, efter cheftræner Jesper Sørensen hurtigt besluttede, at højrebacken ikke kommer til at indgå i hans planer for foråret.

Der har været rygter om et skandinavisk skifte, hvor både klubber fra Norge og Sverige har bejlet til hans underskrift, mens også Silkeborg IF angiveligt har været i dialog med ham om en aftale.

Nu skriver Midtjyllands Avis, at Jens Martin Gammelby onsdag træner med i sin tidligere klub Silkeborg IF, efter Brøndby og højrebacken har besluttet at rive kontrakten over.

Jens Martin Gammelby havde oprindeligt kontrakt i Brøndby frem til sommeren 2023, men det har været en prioritet for Carsten V. Jensen at få højrebacken af lønningslisten hurtigst muligt.

Midtjyllands Avis skriver videre, at Silkeborg IF ikke har umiddelbare planer om at skrive kontrakt med Jens Martin Gammelby, selvom han snart er tilgængelig på en fri transfer.

Brøndby har endnu ikke officielt meldt ud, at Jens Martin Gammelby er fortid i klubben.

Højrebacken kom til Brøndby i 2018 for over 11 millioner kroner, og han nåede 62 kampe for klubben. Han har i kontraktperioden været udlejet til Lyngby BK og polske Miedz Legnica.