1964

Medie: Brøndby scorer 3.500.000 kroner på Sigurd Rosted

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør [P7892](Brøndby IF), Jan Bech Andersen, bestyrelsesformand [P3164](Brøndby IF)

Transfergossip

Carsten V. Jensen er lykkes med at forhandle en betydelig pris hjem på Sigurd Rosted. Nordmanden sikrer Brøndby 3,5 millioner kroner, skriver B.T.

Brøndby er blevet enig med Toronto FC om en overgangssum for Sigurd Rosted, som i de kommende dage drager Over Atlanten for at underskrive aftalen.

Klubberne har lagt i forhandlinger om prisen i de seneste uger, og ifølge B.T. er Carsten V. Jensen lykkes med at hente en overordentlig pæn pris hjem på nordmanden.

Sigurd Rosted havde kontraktudløb i Brøndby til sommer, og det har længe stået klart, at han ikke ville blive tilbudt en ny aftale på den københavnske Vestegn.

Derfor stod Brøndby heller ikke med særlig gode kort på hånden i forhold til at forhandle en betydelig transfersum hjem, men det er alligevel sket.

Transfersummen lyder nemlig på 3.500.000 kroner, skriver B.T. Og det er halvanden million kroner mere end, hvad Brøndby betalte for ham i sommeren 2019.

Ekstra Bladet skrev nemlig dengang, at Carsten V. Jensen måtte slippe to millioner kroner for at lokke nordmanden væk fra den belgiske klub, Gent.

Sigurd Rosted er også nået til enighed med Major Soccer League-klubben om de personlige forhold, og han kan også se frem til en flot lønpakke – læs mere her.

Den norske midtstopper rejser til Los Angeles i de kommende dage, hvor han vil underskrive kontrakten og tilslutte sig sine kommende holdkammerater på træningslejr.